Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 191)
Filtrer anmeldelser
3 191 resultater
Vurdering fra reisende
1 358
1 151
407
145
130
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 358
1 151
407
145
130
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 3 191 anmeldelser
Anmeldt 23. april 2018 via mobile enheter

Fornøyd med det meste. Hotellet kan ikke lastes for vind. Veldig trivelig liten by å feriere i og hotellet er bra. Det er litt støy i restauranten men byen byr på mange små meget hyggelige alternativ med veldig god mat.
Jeg kommer tilbake
Sengene er veeeeldig harde og det er en kant mellom dobbeltsengen som ikke er så trivelig når man er på kjærestetur. Men utsikten fra rommet er jo upåklagelig og vi hadde en fin uke.

Jeg anbefaler å ta buss/taxi opp til Santiago del Teide å gå merket vandring ned til los gigantes, med avstikkere til fjelltoppene langs ruten en tre-timers vandring hvis du er i normal fysisk form.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anitny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antonio R, Front Office Manager på Hotel Tui Blue Los Gigantes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2018
Google-oversetting

Dear anitny,

We would like to thank you for having chosen Sensimar Los Gigantes for your holiday on Tenerife, and for taking your time to reflect your impressions here on Tripadvisor.

We are glad you overall had an enjoyable time with us, and that most of the service and facilites of the hotel were to your taste. Your kind remarks, will be forwarded to our staff.

We hope your return journey went fine and would be happy to welcoming you back in the future.

Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2017 via mobile enheter

Stort hotell med service i høysetet. Rommene var store. Renholdet var meget bra. Sengene var en smule harde men greie nok. Vi hadde ikke utsikt mot havet. Det anbefales å ha. Ellers er maten god. Mye utvalg. God tone mellom de ansatte noe vi merker gjennom en hyggelig og god service.
Renhold er tydeligvis et fokusområde for det er rent i bassengene og rundt. I Hagen er det alltid fint. Kort vei til supermarked og butikker. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MortenM29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antonio R, Director de Recepción på Hotel Tui Blue Los Gigantes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2017
Google-oversetting

Dear MortenM29,

First of all, let us thank you for spending your vacation at Sensimar Los Gigantes, as well as for taking the time to write this review.

We are more than happy that you enjoyed our services and facilities, and that you had a relaxing and memorable time with us. We will forward your kind comments about our rooms, the gastronomic offer, the cleanliness and our amiable staff to our entire team, so they know that their efforts are highly appreciated.

We would be very glad to be able to see you back again some time.

Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger flott plassert ved kysten. Overraskende at vi fikk rom vendt mot fjellsiden og den lille landsbyen. Ingen informasjon kunne tilsi at det var et alternativ ved bestilling. Da vi henvendte oss til resepsjonen for å uttrykke misnøye, var det tilsynelatende helt uforståelig. Jeg mener det var arrogant og langt fra god service. Dessuten: unødvendig at ubrukte solsenger reserveres av morgenfugler, at hotellet skal ha betaling for bruk av safe og at wifi-dekningen er så ustabil. Mye vind. God mat, rent, hyggelig prisnivå på lunsjretter og drikkevarer. Enkel standard på musikk og underholdning.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, EbbaR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antonio R, Director de Recepción på Hotel Tui Blue Los Gigantes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2017
Google-oversetting

Dear Ebba R,

Please, let us thank you for having chosen Sensimar Los Gigantes for your holiday, and for your review here on TripAdvisor.

We regret that you did not have the option to book a sea view room, if they have not been offered to you, this is because they already had been sold. This is as well the reason why we could not upgrade you to a sea view room at the hotel reception, especially in winter time these rooms are always the first to be booked up. On the other hand we are glad that the gastronomic offer met your expectations. We will forward your kind wirds to the staff.

We hope your journey back home went fine and you arrived well.

Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2017 via mobile enheter

Meget bra hotell med spektakulær beliggenhet. Betjeningen er vennlig, hjelpsom og profesjonelle. Hotellet er rent og fint, og har en gjennomgående god standard. Bassengområdene er flotte, med en spektakulær beliggenhet på klippene. Eneste negative var en bassengvakt som overhodet ikke forstod noe engelsk.

I Los Gigantes slipper man stort sett innpåslitne innkastere og selgere. En rolig plass med flere gode restauranter. Fint utgangspunkt for bilturer rundt på øyen.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tornagelgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antonio R, Director de Recepción på Hotel Tui Blue Los Gigantes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2017
Google-oversetting

Dear Tor N,

Please, let us thank you vor visiting Sensimar Los Gigantes for your holiday on Tenerife, and for taking the time to write this review.

It is always a pleasure to read that we have met your expectations and to know that our service and facilities left you with unforgettable memories. Your feedback is very important to us and helps to keep on improving.

We hope you arrived back home well and would like to see you back in the future.

Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2016 via mobile enheter

For et hyggelig hotell!! Helt fantastisk personale, på hele hotellet. Om man har et ønske så nøler ikke betjeningen en gang, før de oppfyller det. Rommene og generelt alle steder er kjempe rene og ryddige til enhver tid. Første gang for oss på et blue couple hotel, og må få sagt at gjennomsnittsalderen her er 50+. Men det passer perfekt, det er fredelig, rolig og ikke noe mas.
Det er verdens fineste utsikt her, og forskjellige steder å sole seg, så man slipper å ligge rett ved bassengkanten.
Det er også billige og mange utrolig bra resturanger og suvernier butikker rett utenfor hotellet.
Med andre ord så er ikke dette typen hotell for festglad og bråkete ungdom.
Er desverre snart ferdig med oppholdet for denne gang, men skal definivt tilbake hit!!!

Dato for oppholdet: januar 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ragnhild S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antonio R, Front Office Manager på Hotel Tui Blue Los Gigantes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2016
Google-oversetting

Dear Ragnhild S,

We would like to thank you very much for having chosen Sensimar Los Gigantes for your holiday.

The satisfaction of our guests is most important to us, and we are happy to read in your review that you enjoyed your stay so much. Your feedback will encourage us to work hard to achieve even better results.

We hope you enjoyed your last days and would be very happy to see you again in the future.

Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser