Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ScandicHotels.comUSD 131
Booking.comUSD 132
Hotels.comUSD 131
FindHotelUSD 131
PricelineUSD 131
Trip.comUSD 200
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (916)
Filtrer anmeldelser
916 resultater
Vurdering fra reisende
391
327
128
46
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
391
327
128
46
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 916 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Kunne bare velg mellom en salat og en tørr burger..

Hadde bestilt rom med dobbelseng.
Fikk rom med to enkeltsenger.

Da jeg klaget i resepsjonen fikk jeg to strips som de mente kunne binde sengene sammen.

Det viste seg at stripsene var for korte.

Ingen kompensasjon

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, GeirKaroli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisabeth Leirfall, Other på Scandic Hell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2020

Hei Geir, og takk for din tilbakemelding. Jeg beklager virkelig at tilbudet i restauranten ikke var bedre når du besøkte oss, vi har nå på plass en ny og bedre meny. Jeg må også bare beklage at du ikke fikk den sengen du ikke bestilte, det skal selvfølgelig ikke skje.
Jeg håper du vil besøke oss igjen i fremtiden, så vi kan rette opp inntrykket du sitter igjen med.

Med vennlig hilsen,
Elisabeth Leirfall
Scandic Hell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2020 via mobile enheter

Hotellet er en kort spasertur fra Trondheim lufthavn Værnes og ligger like ved kjøpesenter med dagligvarebutikk. Serviceinnstilt personale er gjennomgående på hotellet. Fine og rene rom. Maten er i en klasse for seg selv. Godt utvalg i restauranten og en rikholdig frokostbuffet som gir en god start på dagen. Barområdet er fint og flinke bartendere som skaper en hyggelig stemning.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Tommy S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2020

Flott hotell,fikk et flott oppgradert rom ettersom det var bonusovernatting å en liten oppmerksomhet lå på rommet "En liten pose med sjokolade" Veldig koselig...
Vil bemerke at betjeningen på resturangen ( frokost) på morran,trenger virkerlig et stort og langt "Smilekurs" Å de er vel raske til å hente kopper fat etc..uten å spørre om det er greit at det blir tatt...

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, snuppa2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Flott hotell med standard rom som gjerne kunne vært litt større. Tydelige slitasje på rommene (bad/fliser/fuger), vegger osv). Flott med vinduer som kan åpnes.
Vindu mot nord er fint.
Konferansefasilitetene er ok og dekker behovet.
Maten er kjempebra: god frokost, lunsj og middag!
Kommer gjerne tilbake :)

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Oppdagerne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser