Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 155
Vis tilbud
Booking.com
USD 155
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 151
Vis tilbud
Hotels.comUSD 155
ScandicHotels.comUSD 156
PricelineUSD 155
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (944)
Filtrer anmeldelser
944 resultater
Vurdering fra reisende
409
334
129
46
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
409
334
129
46
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 944 anmeldelser
Anmeldt 9. mai 2022

Dato for oppholdet: mai 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Jonas Ekrem, Annet på Scandic Hell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2022

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 4. mai 2022

Det var en stor overraskelse og besøke hell hotell .blide og hyggelig i resepsjonen .følte på ingen måte at jeg var på et flyplass hotell svømmebasseng først nydelig bastu ikke i drift,men så kom kveldens høydepunkt steibittfilet på glovarme tallerkner assistert av som kunne jobben sin og vel så det.bor i Trondheim ,men dette ga mersmak takk til ledelsen også som har satses på kvalitet Tusen takk

Dato for oppholdet: mai 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, dennis285
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jonas Ekrem, Annet på Scandic Hell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2022

Hei Dennis, takk for fantastisk tilbakemelding og fine ord! Det er tilbakemeldinger som dette som motiverer oss til å fortsette arbeidet med å begeistre! Vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen i fremtiden også!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2022

Shitten rom med gamle sokker av en annen gest.
Frokost fra 0700, så for seint med tidlig fly.
For en vanlig hotell er disse måltid tider kanskje ok, men dette er et flyplass hotell som burde tilpasse seg slik. Stor skuffelse.

Dato for oppholdet: april 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Algard1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jonas Ekrem, Annet på Scandic Hell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2022

Hei, takk for tilbakemelding og veldig leit å høre at oppholdet ikke levde opp til dine forventninger. Gjenstander fra tidligere gjester skal selvfølgelig ikke være igjen, så her har ikke renholdet vært godt nok, det må vi bare beklage. Etter at restauranten vår stenger for kvelden, er shoppen vår tilgjengelig med diverse mat, vi skal ta tilbakemeldingen din med til vår neste evaluering av mattilbud. Vi har enkel frokost fra 04.00, så jeg kan nok en gang kun beklage for at dette ikke ble opplyst godt nok om ved innsjekk. Vi håper å kunne ønske deg velkommen i fremtiden og rette opp inntrykket!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2022

Dato for oppholdet: april 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Jonas Ekrem, Annet på Scandic Hell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. april 2022

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. mars 2022

Dato for oppholdet: mars 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Jonas Ekrem, Annet på Scandic Hell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mars 2022

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser