Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bortgjemt perle”
Anmeldelse av Casa Martell

Casa Martell
Vurdert som nr. 1 av 46 Restauranter i Santa Brigida
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 17. november 2018

Etter mye omkjøring kommer vi frem til en fortreffelig flott restaurant som må besøkes og som er historisk,

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 842sveinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (499)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 499 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Fant denne litt tilfeldig etter at den restauranten vi skulle på var full, angrer ikke. Fantastisk betjening og fulle av humor. Maten var helt ypperlig og vi ønsker oss tilbake allerede selv om prisene var litt over gjennomsnittet ellers på øyen med ca €25 per person. Men man går glad, mett og fornøyd derfra.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Rune A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018

Jeg og min samboer hadde en fantastisk dag på Casa Martell. Lokalet var nydelig, og maten likeså. Vi lot det være opp til kokken hva han ville servere oss. Han disket opp med urtefylte sopp, chorizopølser laget i området, langtidskokt lam m.m. Eieren kom med dessert og husets dessertvin spandert på huset, og tilbydde oss å se vinkjelleren med vin tilbake fra 1950-1960 -tallet. Alt i alt en utrulig opplevelse på mange områder. 10 av 10 poeng.

Dato for besøk: august 2017
Takk, toneh599
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. november 2017 via mobile enheter

Etter å ha besøkt øyas nest høyeste fjelltopp reiste vi innom her for å spise lunch. Hadde blitt anbefalt stedet av venner som hadde spist lunch her tidligere
En 4 retters lunch med squash i en nydelig fikensaus og et helt helt spesielt nydelig, mørt og langstekt lammekjøtt gav oss en uforglemmelig lunch. En meget hyggelig kelner forklarte oss hvilke ingredienser i rettene som medførte disse spesielle smakene som gjorde at dette ble en unik smaksopplevelse .
Lokalene her med en mengde lokale gjenstander , vinflasker. Kjøkken redskaper i lokaler som hadde vært restaurant i århundrer - skapte også en uvanlig historisk opplevelse!
Stedet kan trykt anbefales !

Dato for besøk: november 2017
Takk, hansw900
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Atmosfære, mat, husets vin, service og prisnivå tipp topp, anbefaler et stopp i Santa Brigida på vei ned.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Beate Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Casa Martell, så også på

 
Vega de San Mateo, Gran Canaria
Bandama, Gran Canaria
 

Har du vært i Casa Martell? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.