Fint hotell med alt for en rolig ferie, harde senger, flotte rom, jauzzier i rikt monn
Men disse desverre nokså sliterne, maten god men litt dårlig med på fyll,
Drikkevarene helt innafor, spa AVD veldig braMer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Men disse desverre nokså sliterne, maten god men litt dårlig med på fyll,
Drikkevarene helt innafor, spa AVD veldig braMer
Thank you for choosing R2 Hotels to spend your Holidays and for your comment. We are sorry to know that your stay was not as you expected. We have noted everything which helps us to improve our service and quality and hope see you again.
Quality department
Hit må du kun reise hvis du vil ha fred og ro. Romantic Fatasia Suites, var veldig bra. Bra renhold og flott med egne solsenger rett utenfor. Det var iskaldt i bassenget.
Vi var litt uheldig med været, litt for mye vind og en del skyer, så det var litt kjølig. Måtte bruke jakke på morgen og kveld. Fin strandpromenade med trimapparater. Det var ikke satt ut solsenger på stranden. Den virket helt øde og forlatt.
Ta dere en tur rundt øya og reis en tur til Morro Jable. Der var det flott. Skal vi tilbake til denne øya så reiser vi nok dit.
Takk for din kommentar.
Vi er glad for at du hadde et hyggelig opphold, og håper å se deg igjen
R2 Hotels
Når minibanken i hotellet slukte kortet mitt, så var svaret fra hotellet at det ikke var deres problem. Takk for at guiden var der og fikk ringt sin sjef som strammet opp hotell ansatte. Når vi skulle hente håndklær i baren, ble vi fullstendig oversett til fordel for alle andre gjester. Vi var mor og datter solreiser sammen, og det virket ikke som om de var så veldig interessert i oss som gjester. Maten var et eget kapittel de få måltidene vi spiste, alt smakte fisk.
Takk for din kommentar.
Vi føler at stoffet ikke har blitt som forventet
Vi har tatt til etterretning av alle som hjelper oss til å forbedre vår kvalitet og service.