Jeg vil benytte sjansen til å IKKE anbefale vårt første hotell i Karon. Phuket Orchid Resort &Spa i Karon. Her bestilte vi dette hotellet spesielt fordi vi reiser med 2 barn og det så ut som et flott bassengområde med sklier. Det er slutten av regntid og stranda har rødt flagg så det passet oss veldig bra med et slikt hotell. Men i den andre dagen av ferien vår her var dette bassenget stengt!! på dag 4 lå det endelig et skriv i resepsjonen med info om at bassenget var stengt pga mye regn som hadde gjort at bassengvannet nå så ut som en norsk sølepytt, men det rare er at 5 meter lengre opp er det en swim out som var helt fin og 50 skritt lengre til høyre et lite basseng til, som også var helt fint!!! Så vi tror ikke mye på denne historien. I tillegg foregikk det plutselig sveising på trapp til skliene og mye oppussing her også. Det er mye vedlikehold på hotellet, blant annet ble frokostbuffeen flyttet da tak skulle males og restauranten gjøres om og pusses opp. Ingen info ble gitt og vi fikk lete opp ny frokostplass selv. Det er kakerlakker på området og min eldste datter fant til og med en kakerlakk i dusjen. Vi fikk fanget den i et glass og kastet den ut, men det skal ikke være sånn.
Vi fikk ingen kompensasjon for at hotellets basseng ble stengt og å legge info i resepsjonen på disken på dag 4 er uakseptabelt!!!
Like før bassenget ble stengt rakk vi å bade litt her, og bestilte også smoothie i bassengbaren, og da fikk vi en utvannet en fordi de var tom for essens som skulle oppi (.....), ingen gikk for å hente mer, det var bare tomt, noe som også forsterker følelsen av planlagt stenging. og en utvannet smakløs smoothie til barna, men hotellet tjente pengene sine de, og hadde en "skitt au"- holdning.
Sammen holdning i bassengbar på det andre og mindre bassenget, da sto bartender og kollega og luktet på essence på en lime smoothie som egentlig hadde gått ut på dato, men de serverte oss likevel.
Vi oppdaget også selv under oppholdet at alle leilighetene i rekka vår hadde tørkestativ, men ikke vi og ikke en leilighet helt på enden. Så vi spurte høflig og pent i resepsjonen om vi kunne få et og det fikk vi.... på dag 3 kom et utrolig møkkete stativ ( trolig hentet fra den stengte delen av hotellet som pusses opp, da det var dekket av betongstøv) og dette var satt inn på rommet vårt med all skitt på, og så måtte vi selv vaske det rent slik at vi kunne bruke dette og henge opp badetøy og håndklær ute!
Alt i alt et hotell som bærer litt preg av gi F og "går det så går det", og det burde kanskje ikke sendes turister hit fra Ving mens oppussing pågår!!! Vi er særdeles skuffet og misfornøyd over dette, og det ødela MYE av ferien vår!!!!!