Egil Juell Hassel
5,0 av 5 boblerRom
Amnat J, General ManagerPhuket Orchid Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. feb. 2019
Dear EgilJuell,
Many thanks for your great reviews and happy to read that you have an experience with a fantastic reception at Phuket Orchid Resoet & Spa. Thank you once again for your appreaciation and kond words to those staff who you have mentioned. We hope to have you back again soon.
Sincerely,
1.1 km fra Phuket Orchid Resort & Spa
0.2 km fra Phuket Orchid Resort & Spa
Se flere hoteller i Karon Beach
Anmeldt 18. oktober 2018

Jeg vil benytte sjansen til å IKKE anbefale vårt første hotell i Karon. Phuket Orchid Resort &Spa i Karon. Her bestilte vi dette hotellet spesielt fordi vi reiser med 2 barn og det så ut som et flott bassengområde med sklier. Det er slutten av regntid og stranda har rødt flagg så det passet oss veldig bra med et slikt hotell. Men i den andre dagen av ferien vår her var dette bassenget stengt!! på dag 4 lå det endelig et skriv i resepsjonen med info om at bassenget var stengt pga mye regn som hadde gjort at bassengvannet nå så ut som en norsk sølepytt, men det rare er at 5 meter lengre opp er det en swim out som var helt fin og 50 skritt lengre til høyre et lite basseng til, som også var helt fint!!! Så vi tror ikke mye på denne historien. I tillegg foregikk det plutselig sveising på trapp til skliene og mye oppussing her også. Det er mye vedlikehold på hotellet, blant annet ble frokostbuffeen flyttet da tak skulle males og restauranten gjøres om og pusses opp. Ingen info ble gitt og vi fikk lete opp ny frokostplass selv. Det er kakerlakker på området og min eldste datter fant til og med en kakerlakk i dusjen. Vi fikk fanget den i et glass og kastet den ut, men det skal ikke være sånn.
Vi fikk ingen kompensasjon for at hotellets basseng ble stengt og å legge info i resepsjonen på disken på dag 4 er uakseptabelt!!!
Like før bassenget ble stengt rakk vi å bade litt her, og bestilte også smoothie i bassengbaren, og da fikk vi en utvannet en fordi de var tom for essens som skulle oppi (.....), ingen gikk for å hente mer, det var bare tomt, noe som også forsterker følelsen av planlagt stenging. og en utvannet smakløs smoothie til barna, men hotellet tjente pengene sine de, og hadde en "skitt au"- holdning.
Sammen holdning i bassengbar på det andre og mindre bassenget, da sto bartender og kollega og luktet på essence på en lime smoothie som egentlig hadde gått ut på dato, men de serverte oss likevel.
Vi oppdaget også selv under oppholdet at alle leilighetene i rekka vår hadde tørkestativ, men ikke vi og ikke en leilighet helt på enden. Så vi spurte høflig og pent i resepsjonen om vi kunne få et og det fikk vi.... på dag 3 kom et utrolig møkkete stativ ( trolig hentet fra den stengte delen av hotellet som pusses opp, da det var dekket av betongstøv) og dette var satt inn på rommet vårt med all skitt på, og så måtte vi selv vaske det rent slik at vi kunne bruke dette og henge opp badetøy og håndklær ute!
Alt i alt et hotell som bærer litt preg av gi F og "går det så går det", og det burde kanskje ikke sendes turister hit fra Ving mens oppussing pågår!!! Vi er særdeles skuffet og misfornøyd over dette, og det ødela MYE av ferien vår!!!!!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Connector258994
Amnat J, General Manager på Phuket Orchid Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018

Dear Connector258994,

It is with deep regrets to hear that you and your family felt let down and disappointed by the services of our resort. Such as the closure of slider pool, due to the heavy rains in Phuket - the drains were clogged and water from the pool side could not be drained continuously.
This affected the slider pool and we need to close this pool to drain all the dirt and mud and treat the pool with disinfectants. However,
the other pools are open for use.There was sudden welding on the stairs of the slider while our slider pool was closed. This is a result of our safety check list in the same time.
We are sad that yoo did not come to see our management during the remainder of your stay with us. We surely could have made you feel more comfortable.

We sincerely apologize for the inconvenience you may have had and we hope that you will give us to have an opportunity to serve you
again, next time.

Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Fantastisk hotel med god service og blide personell 😊.
God plass i frokostsal med passelig med pålegg, egg og bacon, frukt m.m.
Fint for barnefamilier 🌴☀️.
Denne plassen må dere bare få med dere alle som en 😁

Dato for oppholdet: mars 2018
Takk, kjell1962
Amnat J, General Manager på Phuket Orchid Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2018

Dear kjell1962,
Many thanks for your short and nice reviews.
We hope to have you back again soon.

Anmeldt 17. februar 2018

Dette er et stort hotell med mange fasiliteter og i mellomklasse
Rommene preges av slittage men helt greit
Servicen og personellet er helt super og en flott frokostbuffe
Beliggenheten sentralt og kort vei til stranden

Romtips: Stille mot basseng - litt trafikk og musikkstøy ut mot gaten,men bra etter kl. 24.00
Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, jmv920
Amnat J, General Manager på Phuket Orchid Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2018

Dear jmv920,
Many thanks for your nice reviews and hope to have you back soon again.

Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

Dette er et fint hotell med to store bassenger og vannsklier for de som tørr. Ligger bare 1 minutt fra stranda. De som jobber der er alltid hyggelige. Nerme til butikker, restauranter og stranda. Fine hotellrom.

Dato for oppholdet: januar 2018
Takk, AndreasGjetanger
Amnat J, General Manager på Phuket Orchid Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2018

Dear Andreas,
Many thanks for your great reviews and glad to know that you liked Phuket Orchid Resort & Spa.
Thank you for being our guest and looking forward to welcoming you back again soon.

Anmeldt 11. januar 2017 via mobile enheter

Anbefaler ikke dette hotellet av flere grunner. Altfor bråkete og overfylt hotell. Vanskelig å få bord til frokost, tallerkner var skitne. Vært mange ganger i Thailand. Vant til veldig god service og blide mennesker. Ikke på dette hotellet. Underholdning var det samme bandet hver kveld. Da vi skulle reise hadde nøkkel til safety box havnet i bagasjen. Måtte betale 2500 bath for denne. Da vi kom hjem sendte jeg Mail med bilde av nøkkel og spurte om jeg kunne sende den til hotellet( få refundert pengene) Har ikke fått svar engang. Forøvrig første gang jeg skriver noe negativt på trip adviser. Men hadde forventninger om et fint hotell, det ble ikke innfridd.

Dato for oppholdet: januar 2017
1  Takk, meretep2017