Anne R
Mandal, Norge
Anmeldelse av Phuket Island View
3,0 av 5 boblerAnmeldt 26. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2024
Romtips: Ikke gå i hotellets cafe (restaurant) for lunch. Mye heller bestill fra solsenga nede på stranda.
  • MGallery
  • travelup.com
0.2 km fra Phuket Island View
  • travelup.com
0.2 km fra Phuket Island View
1.5 km fra Phuket Island View
0.6 km fra Phuket Island View
Phuket Emerald Beach Resort [Karon Beach, Phuket, Thailand]
1.3 km fra Phuket Island View
2.6 km fra Phuket Island View
Вид на закрытый бассейн по карантину
0.8 km fra Phuket Island View
0.4 km fra Phuket Island View
2.0 km fra Phuket Island View
1.6 km fra Phuket Island View
Se flere hoteller i Karon Beach
Anmeldt 14. september 2023 via mobile enheter

Dette hotellet har store og gode basseng, meget hyggelig betjening. Helt ok rom, men det er harde senger. Det passet ikke helt for min kropp.

Veldig kort vei til stranda.

Spiste bare frokost på hotellet, men den var allsidig og god. Egen kokk som lager egg slik du vil ha det. Stekt, eggerøre eller omelett.

Rent og pent i ganger og rom.

Romtips: Gratis og rask Wi Fi, gratis parkering.
Dato for oppholdet: september 2023
1  Takk, 57Bent
Anmeldt 9. mars 2023 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet, rett over gata for stranden. Trekker ned poeng pga dårlig renhold på vårt rom, da spesielt på badet. Speilet ble ikke rengjort en gang på 14 dager, det gjorde jeg selv. Rommet var greit, hadde med bassengutsikt og det var perfekt. Frokosten var ikke noe å rope hurra for, egg hver dag i 14 sager. Vennlig personale. Massasje, pedikyr og manikyr var toppers.

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, grete K
Anmeldt 25. januar 2023 via mobile enheter

Vi er en familie på 4 og bodde her i 4 uker. Super hyggelig personale, rommene er veldig greie og renholdet topp! Koselig pyntet til jul overalt, og grønne, eksotiske omgivelser, 4 basseng og i grunn alt man trenger innen få meter.
Poolbaren er kjempe hyggelig, spesielt de flinke bartenderne der! 10 stjerner til de 2 og deres gode humør. Vi hadde det helt topp og ønsker oss tilbake hit i desember igjen.

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, Trine Green B
Anmeldt 5. mars 2018

Hotellet var helt ok,fin beliggenhet.Stranda lå rett over veien.Mange spisesteder rundt hotellet.Koselige ansatte,god frokost.Vi fikk rom med hageutsikt,det var veldig mørkt,vi fikk byttet til et rom med bassengutsikt i 3.etg.Det er ikke heis så mange trapper,helt greit for oss men er en dårlig til bens er det et problem.Annbefaler å bestille rom med bassengutsikt,Vi reiste fra hotellet på natten,fikk med matpakke.Det var god service.

Dato for oppholdet: februar 2018
2  Takk, tullemorFredrikstad
Anmeldt 3. februar 2017

Veldig dårlig i engelsk de som jobber der, men rommene, rengjøring og mat var bra. Hyggelig personell til tross for språkbarierer.Sentralt beliggende rett ved stranda. Stranda har ujevnt sanddekke og ikke egnet for de som har problemer med å gå, holde balansen. Store bølger og fort dypt. Flott strandpromenade.
Mange koselige spisesteder som selger rimelig god mat.
Av bassengene på hotellet var det bare ett som var dypt og som var bra å svømme i. Ellers har det mange russiske turister som dominerer alt på stedet.
Herlig spaavdelinge hvor Thaimassage bare kostet 300 Baht = ca 75 kr og varer 1 time.
Kommer nok til å reise tilbake til samme hotell.
Hotellet har ikke heis!!!

Romtips: Få rom på baksiden for å slippe støy fra veien.
Dato for oppholdet: januar 2017
2  Takk, KjerstiO523
PhuketIslandViewTeam, Manager på Phuket Island View, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2017

Thank you for spending your time to give us a straight and detailed feedback.

It's nice to read that you remark the perfect location of our hotel and noticed of our F&B qualities as well as room cleanliness.

Per your comments regarding staff's lack of English skill, thanks to alert us on this. Please accept our sincerest apology for any trouble or inconvenience may cause to you. We will ventilate this topic with those responsible and figure out the problem.

Best regards,