Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av EAT. bar & grill

EAT. bar & grill
Vurdert som nr. 3 av 76 Restauranter i Karon Beach
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 76
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

En fantastisk restaurant med utrolig god mat, drinker og service. Anbefaler også andre å ta turen dit.

Dato for besøk: november 2018
Takk, heidilB3828EN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christer L, Ägare på EAT. bar & grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018
Google-oversetting

Middag

Tack Heidi for ert fina omdöme och besök. Vi hoppas att ni får en fantastisk fortsatt semester och att vi. snart ses igen !!!!Välkomna tillbaks till oss på EAT.

Team EAT

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 302)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 2 302 anmeldelser

Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Fant denne restauranten via TripAdvisor og valgte å teste den ut!
Utrolig hyggelig ansatte som tok seg tid til en prat og kom med gode tips til ting å gjør i nærheten og reiser videre fra phuket, fantastisk mat(kanskje beste biff spis noen gang) og drikke! Jordbær Mojito var nydelig!

Kan anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 791rakelb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christer L, Ägare på EAT. bar & grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018
Google-oversetting


“Beste biff i byn!”

Tack Rakel för ert fina omdöme och besök. Vi vet att kvalitet lönar sig och att det inte finns några genvägar till framgång. Kan vi sedan erbjuda det till bästa priset på ön så är det ju ingen nackdel. Vi kan göra detta pga av att vi inte har några mellan händer från importen från Australien och låga omkostnader på hyra mm. Vi vill tacka er som varmast igen och önska er en trevlig semester och vi hoppas självklart att vi snart ses igen !!!!

Team EAT

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Etter å ha lest litt her på TripAdvisor så tok vi en råsjans å tok taxi i 45 minutter for å prøve denne restauranten. Vi ringte tidligere å bestille bord, noe jeg tror kan lønne seg siden restauranten ikke er alt fot stor. Eieren er foresten svensk.
Restauranten er virkelig en skjult perle. Når man kjører forbi ser det litt ut som hvilken som helst restaurant. Men når vi trødde ut av taxien ble vi møtt av mange hyggelige servitører. Vi fikk først et bord, men ble flyttet til et litt koseligere et like etter. Vi startet med en anbefaling fra eieren, Mojito. Eieren kom å satte seg ned å slo av en prat med oss, kom med noen anbefalinger. Deilig med servitører som snakker nordisk, og de andre godt engelsk! Det er ikke en selvfølge overalt her i Thailand. Først og fremst Mojitoen var fantastisk! Absolutt den beste jeg har smakt! Jeg liker egentlig ikke mojito, og var veldig spent på hvordan den ville være. Men jeg ble så positivt overrasket og mojitoen gikk ned på høykant. Deretter bestilte vi en fantastisk hummer suppe(lobster cappuccino) (anbefalt av eieren). Denne anbefaler vi også virkelig, herlighet for en god forrett! Deretter bestilte vi en flaske vin fra Australia Mc Bains (?). Også veldig god!
Vi bestilte entrecôte og indrefilet, og det er den beste biffen vi noen gang har spist! Så utrolig mør og deilig. Biff vil neppe bli det samme igjen etter denne opplevelsen. Mange utvalg av sauser, og fantastisk med grønnsaker til! Garlic potetene var nydelige! Anbefales virkelig!
Til dessert spiste vi hjemmelaga Oreo iskake og hjemmelaget pecan iskrem, denne var også helt fantastisk. Har virkelig ingenting å utsette på dette besøket! Vi kommer absolutt tilbake neste gang vi skal til Phuket! Helt fantastiske servitører også! De bestiller også taxi eller tuktuk tilbake til hotellet om du ønsker det. De har igså gratis wifi!
Happy wife, happy life!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, helenemel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christer L, Ägare på EAT. bar & grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018
Google-oversetting


“Helt fantastisk! Anbefales på det sterkeste!!!”''

Tack Helene för ert fantastiska omdöme om oss och ert besök det var trevligt att träffa dig och din man.

Sorry att jag var tvungen att gå när ni kom men vi fick en liten trevlig chatt ändå.

Jag kan bara hålla med om att Hummer cappuccino och vår Entrecote är galet bra.

Vi hoppas att ni får en underbar semester och att vi ses snart igen .. Tack igen för att ni tar er tid att skriva omdöme här på TP. Det hjälper oss och glädjes oss fantastiskt mycket ..

Team EAT bar o grill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Den beste biffen jeg noen gang har spist, og for en utrolig service. Anbefales på det sterkeste. Takk for god mat.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Ragnar Bergstrø... A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christer L, Ägare på EAT. bar & grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018
Google-oversetting

Tack Ragnar för ert besök och fina omdöme . Synd att jag inte hann och träffa er då jag idag kom hem från lite semester i Europa. Jag hoppas självklart att ni kommer tillbaks så att vi får träffas i verkligheten . Vi önskar er en fortsatt trevlig semester och vistelse på Phuket...

Mvh Christer och personal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Den her plassen må prøves! Helt fantastisk! Spiste Kobe kjøttet! Å det må prøves! Så hvis du er i nerheten så MÅ du innom her!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Minisau1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christer L, Ägare på EAT. bar & grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2018
Google-oversetting


“Beste kjøttet jeg har smakt!”

Tack så mycket för ert besök och fantastiska omdöme om oss. Äter man på EAT skall man äta kött ! Det är biff vi är bäst på !! Vår Ribeye entrecote är i världsklass jag kan bara hålla mer er ..Tack igen och välkomna tillbaks till oss här på EAT . Fortsatt trevlig semester !!!

Team EAT

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i EAT. bar & grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din