Mette
19.1 km fra Seljord Hotell
35.2 km fra Seljord Hotell
Se flere hoteller i Seljord
Anmeldt 14. juli 2020

Det beste ved hotellet var en hyggelig og imøtekommende betjening.
Hotellets fasade er også flott.
Interiøret mangler "det lille ekstra" som gjør at det føles skikkelig koselig og lunt. Det kan gjerne koste på seg litt mer personlighet.
Rommet var ikke særlig koselig, og spesielt var badet ikke bra. Gammel standard. Og litt ukoselig å være på. Spartansk og gammelt. Ikke noe særlig leker eller opplegg for barn på hotellet. vi betalte 1890 for dobbeltrom med en ekstra seng. Det synes jeg er for dyrt for denne standarden. ellers: Restauranten var helt grei. Noe var veldig godt, annet litt middels. Frokosten var enkel og veldig kaotisk- skyldes nok korona-tiltak.
Forventer helt andre ting når man ser hotellets vakre fasade. Så her er det mye å gå på!

Takk, Jeannellee
Anmeldt 29. juni 2019

Sjarmerende, lite hotell omkranset av en hyggelig liten hotellhage og med beliggenhet sentralt i Seljord.

Med tanke på den spennende historien kunne man kanskje rendyrket denne enda mer. Det blir veldig standard A4. Men det fungerer bra og det er lett å trives her.

Badet på mitt rom trenger et lite løft, og dusjen var en katastrofe. Dusjhodet nektet å stå i rett posisjon og insisterte på å sprute rett i kabinettveggen. Tilslutt løsnet det og sørget for et eget lite Seljordsvann på badegulvet...

Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Rune H
Anmeldt 17. mai 2019

Heile familien var her på 17 Mai buffe og ja , det smakte bra. Ikkje det største utvalget med nok i massevis. Har ein i fam som har allergier og det viste seg at sausen varclagd frå bunnen av så dei visste kva den innhold, kaker baka på hotellet, lokal ost frå Lega, kjøttkaker frå Flatdal, heimelaga desserter . Ja me vart gode og mette både små og store. Anbefalast

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Kai T
Anmeldt 26. juli 2018

Vi liker å ta en overnatting på turen fra Tjøme til Suldal / Vestlandet om sommeren. I år ble det Seljord Hotell, siden de tillot at vi hadde med vår hund.
Ble godt tatt i mot og vi fikk veldig god service, spes. tilrettelagt med hund.
Skal til bake i neste uke.

Romtips: Hyggelig, men det kan være en del støy fra trafikk .., avhengig av rommets beliggenhet.
Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Per-Olav L
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Hei fra Seljord i Telemark.
Hadde to netter på Seljord hotel i juli 2018. Nydelig beliggenhet. Nydelig stuer og restaurant. Flinke og blide ansatte som gjorde alt det de kunne for sine gjester. Meget god mat i restauranten. Vi spiste elgkarbonade og biff og is til dessert. Meget godt.
Frokost var litt enkel syns vi. Det var ingen rundstykker og det savnet vi.
Vi hadde familierom og det var en svett opplevelse. Det ligger i 3etasje og et lite vindu som gikk og opne. Første natta sov vi nesten ikke. Personalet viste om det så vi fikk vifter og det hjalp litt.
Men det er et fantastisk sted i en liten bygd i Norge.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, awibo