Plassen har både greie badebassenger og en del gode saunaer. Det var en del småbarnsforeldre her... les mer
Jeg besøke bare spa delen av anlegget. Det var fint vær så jeg brukte mest fasilitetene ute, men det var veldig fint innendørs også med en stor glass dom som gir masse dagslys. Alle typer gjestene, gamle, unge, stor og små. Det var noen barn der, men gjorde lite ut av seg. Gjestene var utrolig avslappet og alle koste seg som de var. Badstuemestrene var flinke til anpasse lengden på Auguss'ene og gav bra med luft til gjestene. I den største badstuen var det alltid 2 badstuemestre som kjørte Aufguss sammen. Jeg tror jeg ville foretrukket dette spa'et spesielt i dårlig vær og vinterstid.
Plassen har både greie badebassenger og en del gode saunaer.
Det var en del småbarnsforeldre her, og for disse er nok dette både badeland og spa I samme bygning.
For andre vil nok støynivået ødelegge spa-atmosfæren, og det er strengt tatt for få badefasiliteter til å kunne kalle det et bra badeland.
Det blir avholdt en bra "aufguss" I en stor sauna, der det sikkert var 100 personer inne.
I tillegg finnes det en egen avdeling for "treningssvømming", her var det påkrevet med badetøy.
Oppsummert vil nok mange mene at dette er både og, mens andre vil mene hverken eller.