Ann karin B
5,0 av 5 boblerAnmeldt 10. sep. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Romtips: Gode parkerings muligheter.
2.8 km fra Furunaeset Hotell & Konferens
6.9 km fra Furunaeset Hotell & Konferens
9.7 km fra Furunaeset Hotell & Konferens
Se flere hoteller i Pitea
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Flott bygning. Greit å finne parkering utenfor. Artig at det ikke er et typisk hotell, men flere bedrifter samlet på en og samme plass. Trivelig dame i resepsjonen, kjapp og enkel innsjekk. Flott, stort rom (familierom). Rent og koselig. Helt supert med det lille kjøkkenet i gangen og det store bordet slik at man kan sitte der med unger når vi spiser kveldsmat. Vi savnet ingenting. Internett nådde helt greit. Ekstra artig med historien på bygget, savnet litt flere bilder av dette.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, monicaj913
Anmeldt 30. januar 2017 via mobile enheter

Vi booket et rom for 2 stykker med en hund. Vi stusset over at vi kun fikk en dørkode og fikk beskjed at det ikke var noen resepsjon der. Da vi kom fram var det ikke et menneske å se. Vi fant rommet etterhvert, men det var en utrivelig atmosfære der. Vinduene kunne heller ikke åpnes. Vi sjekket inn på et annet hotell samme kvelden. Derfra googlet vi litt og fant ut at dette er et spøkelseshotell som har vært med på åndenes makt ala Sverige. Ikke book rom 605.. det er det mest aktivitet sies det. Dette har vært et psykiatisk sykehus og asylmottak. Det har sittet en dame innesperret her i 67 år.

Dato for oppholdet: januar 2017
2  Takk, 969stians
Anmeldt 22. juni 2016 via mobile enheter

Herskapelig hotell litt utenfor sentrum. Området er rolig og stille. Rommet vi fikk var gigantisk stort. Badet er lav standard, men alle funksjoner er som de skal. Servicen er helt tipp topp. Vi glapp frokosten og da laget de egen frokost å serverte til kun oss 👍🏼

Dato for oppholdet: juni 2016
Takk, BettinaIversen
Anmeldt 1. august 2015

Et ok hotell med plusser og minuser. For å starte med minusene, så er deler av hotellet noe slitent og blant annet vegg til vegg-teppene kunne hatt godt av å bli byttet ut. Dyretillegget er veldig høyt med 250.- pr. overnatting. Forutenom dette så var det ikke mye å klage på. Rommene var enorme, vi hadde veldig god plass til 2 voksne, 2 barn og to små hunder. Frokosten var grei, og personalet hyggelig. De hadde installert nytt wifi av året og hadde nå meget god dekning overalt i hotellet og også godt ute på gaten. Våre barn brukte Netflix på hver sin Ipad under oppholdet uten noen problemer. Jeg har nevnt at dyretillegget var høyt, men dette er likevel et meget gunstig hotell å ha med seg dyr til. Det er flotte turområder nært tilgjengelig, man kan spasere i parken, eller langs stien som går ved Piteelven, eller man kan også spasere opp til en lysløype ikke langt unna som er tilrettelagt for turgåing også om sommeren. På parkområdet er det også 4 eller 5 gressbaner hvis man skulle ønske å spille litt fotball. Vi likte oss veldig godt den lille uken vi bodde ved hotellet, og størrelsen på rommet og de gode turmulighetene gjorde at vi ikke ble slitne av å bo "på" hverandre. Hotellet ligger også sentralt i forhold til sentrum og Pite havsbad.

Dato for oppholdet: juli 2015
Takk, FSHelgeland
Anmeldt 7. august 2014

Vi ankom etter stengetid på kvelden, tok kontakt med hotellet som var svært behjelpelig, fikk kode til døra og rommet. Stort fint rom, tilrettelagt for handikappede. Stor parkeringsplass. Koselig hotell med lange ganger, mye fint å se på. Helt ok frokost. Et stort minus var at de informerte om gratis WiFi, noe vi ikke hadde på vårt rom grunnet dårlige signaler. Det var en internettkabel på rommet, men dette hjalp lite for oss som vil ha Internett på telefon og iPad.

Dato for oppholdet: juli 2014
Takk, Julie-Therese H