christer721
Jössgården Mountain Lodge
    31.9 km fra Pite Havsbad
    Se flere hoteller i Pitea
    Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Pite havsbads storhetstid er over.
    Slitte områder, halvveis servicetilbud og lite serviceinnstilt betjening.

Også mye støy i forbindelse med nachspiel/fest, om de ikke har vakter til å følge med området eller rett og slett bare driter i det vites ikke.

Blir ikke mer pite havsbad på oss ✌️

Romtips: Du bør generelt unngå hele campingen
    Takk, 534christinr
    Anmeldt 24. juli 2022

Bestilte og fikk bekreftelse på to caravanplasser. Fikk bookingen på mail med nr slik at cvi kunne se hvor vi hadde fått plass. Da vi kom til Pitehavsbad fikk vi ikke de bestilte plassene. Ble tildelt nye plasser som var med en slik at vi ikke fikk plass til vognene.

• Reisetype: Reiste med venner
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, Sten462
    Anmeldt 17. juli 2022

Stranden er flott, og servicehuset nærmest vår plass var fint og holdt god standard på dusj og toaletter. Rent og ryddig stort sett.

Masse folkeliv for de som liker det. (Tilsvarende masse støy). Veiene til/mellom plassene er asfalterte og fine å sparkesykle på. Ok plass til vogn og fortelt på premium-plassene. To hoppeputer for barna. Mange aktiviteter, men de fleste koster ekstra.

Store deler av området bærer preg av vedlikeholdsetterslep/neglisjering. Tivoliet blir stadig mindre og mer slitent. Utendørsbassenget var stengt hele oppholdet, uten videre forklaring. Mye "småsøppel" som flyter rundt. Huset som tidligere solgte softis med smågodt (veldig populært blant våre!) solgte bare helt plain kuleis nå. Minimarkedet så stusselig ut. Ingenting som minnet om utvalget av ferskt brød de reklamerte for på plakaten på utsiden.

Badelandet (innendørs) var så tjukkpakket med folk at vi måtte stå i kø i dusjen. Altfor mange mennesker inne samtidig. En takplate falt ned i vannet mens vi var der, og utfra antall hull i himlingen var det ikke den første..

Personalet bestod i stor grad av ungdommer (på sommerjobb?), og de fleste av dem så ikke ut til å ha det så kult på jobb.

Pite Havsbad har potensialet til å være barndommens ferieparadis, men har dessverre ikke blitt tatt så veldig godt vare på de siste årene, og slitasjen er veldig synlig.

Tredje besøket vårt. Mange skuffelser i år, neste gang prøver vi noe annet.

Takk, runemart
    Anmeldt 12. juli 2022

Hva skal man si? Skittent, foreldet og sjabby. Ikke endret seg på 20+ år og alt er blitt til det verre. Synd at man kan drive et sted så dårlig med så mye folk som ferierer her. Skittent og slitt. Er eierne gått i grava uten at noen la merke til det? Køer, betalingsproblemer, rot og tivoliet var ute drift. Ei rønne.

1  Takk, TommyBoerli
    Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Vi var der med vår datter på 18 mnd. Veldig fornøyd, eneste var at det fløt med vann i dame garderoben, å ekkelt, skitten og vått på toalettet. Men ellers en veldig positiv opplevelse, spiste også snacks der som var positivt. Mye for en toddler å gjøre. Men kanskje litt stivt priset, men 195 sek for voksen...

Takk, klllk