Ikke imponert

- Han i resepsjonen så ut som han var på en tvunget sommerjobb - Garderobene var et rent kaos... les mer

Anmeldt 28. juli 2024
Roger S
Under all forventning

Hotell og hytte er til samme pris så å si. Hotellet var flekkete på møblene. Bade var ikke vasket... les mer

Anmeldt 11. juli 2024
HildeK109

Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Bassenget svarer ikke til forventningene. Skittent vann allerede tidlig på dagen.
Men oversiktlig dersom man har små barn!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, ceciliesj
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Badelandet var uhygienisk og regelrett uappetittlig. Hårklumper og plaster fløt i bassenget, og gulvet var slimete. Dusjene er underdimensjonert med kun seks dusjer i damedusjen, køen stod til tider ut inn i badelandet. Badelandet får dog pluss for morsomme sklier.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, clarabeatem
Anmeldt 17. juni 2019

Badet og skliene var bra men noen don var også var her var idioter ! Jeg ble frastjålet et hanklet som var en helt annen farge en noen andre med navnet mit og alt ! At noen er så blind ! Det var en uvanlig farge,navn,det var i hylen jeg la det i og det lå en Shampo flaske med den ! Jeg anbefaler selve badet.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Norwegianperson01
Anmeldt 14. juni 2019

Kjørte gjennoom Pitea og kikket på Pite Havsbad , så veldig bra ut ,men det var tidlig sessong og få turister

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, jmv920
Anmeldt 8. august 2018

Bildene som vedlegges her taler for seg. Synd at Pite Havsbad forfaller slik. Vi ble veldig skuffet. De ansvarlige burde skamme seg !!! Fyyyyyyyy !!!

Dato for opplevelse: juni 2018
3  Takk, Anne E