Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ikke det beste

Artige sklier, oppvarmet basseng osv. Men skitten garderobe, ingen badevakter og alle di ansatte... les mer

Anmeldt 9. august 2023
klllk
,
Norge
via mobile enheter
Dårlig og dyr opplevelse.

Dro med mine to døtre på 6 og 9 år. De har ikke familiegarderobe så vi måtte alle tre skifte i... les mer

Anmeldt 3. august 2023
Frode J
,
Tromsø, Norge
Les alle 108 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (108)
Filtrer anmeldelser
108 resultater
Vurdering fra reisende
21
14
33
26
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
14
33
26
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 108 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Helt ok badeland, lite å gjøre for de minste barna. Elendige dusjer og ekstremt liten garderobe, veldig få dusjer så man måtte stå i kø for å dusje både før og etter bading. Skittent i dusjene med mye hår og skit på gulvet. Barnebassenget var skittent.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, annikenk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Bassenget svarer ikke til forventningene. Skittent vann allerede tidlig på dagen.
Men oversiktlig dersom man har små barn!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, ceciliesj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Badelandet var uhygienisk og regelrett uappetittlig. Hårklumper og plaster fløt i bassenget, og gulvet var slimete. Dusjene er underdimensjonert med kun seks dusjer i damedusjen, køen stod til tider ut inn i badelandet. Badelandet får dog pluss for morsomme sklier.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, clarabeatem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2019

Badet og skliene var bra men noen don var også var her var idioter ! Jeg ble frastjålet et hanklet som var en helt annen farge en noen andre med navnet mit og alt ! At noen er så blind ! Det var en uvanlig farge,navn,det var i hylen jeg la det i og det lå en Shampo flaske med den ! Jeg anbefaler selve badet.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Norwegianperson01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2019

Kjørte gjennoom Pitea og kikket på Pite Havsbad , så veldig bra ut ,men det var tidlig sessong og få turister

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, jmv920
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser