“Anbefales”

Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Utrolig bra sted!
Var her sist i 2015, og vi fikk samme gode opplevelsen denne gangen. Fortsatt fantastisk god mat og veldig hyggelige servitører. En flott restaurant med nydelig utsikt. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Ivar G

Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk sted som anbefales på det sterkeste. Vi kom dit uten å ha reservert, men fikk et fint bord og personlig gjennomgang av menyen av en veldig serviceinnstilt kelner som jeg dessverre ikke husker navnet til. Vi valgte forrett med ulike smaker av oster og skinker etc. etter hans anbefaling, samt langtidskokt biff til middag og tiramisu til dessert. Alt smakte helt fantastisk og bestå av lokale råvarer. Utsikten, maten, vinen og servicen var helt perfekt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, KristineLB
Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Vi bestilte bord til 12 personar 3 timar før ankomst. Snakka på telefon med ein svært hyggeleg og imøtekommende kelnar som sende oss menyen så vi på førehand kunne bestilla mat for å unngå for lang ventetid når vi kom. Fabelaktig service.
Maten kom raskt på bordet. Fantastisk antipasti med skinke og crostini ++. Nydeleg heimelaga pasta og original og velsmakende salviepesto til gode tortellini. Vi hadde bestilt Fiorentina steak og var ikkje heilt førebudd på kva dette var. Litt spesielt med såpass "rått" kjøt, men vi fann det svært velsmakande og delikat tilberedt. Høg kvalitet. Kelneren kom og spurte om nokon ønska kjøtet meir steikt, enkelte i følget sette pris på det. Vi bestilte også dessert, og alt smakte nydeleg, både tiramisu, grapefruktsorbet og creme brulee.
Restauranten er ei perle, ligger flott til øvst i ein liten fjellandsby og med vakker utsikt over dalen. Bestill bord på verandaen om mogleg.
Vi ville reist tilbake hit dersom vi var i området igjen.

Dato for besøk: august 2017
Takk, AMGilje
Anmeldt 3. juli 2015 via mobile enheter

Man får følelsen av ekte italiensk mat og atmosfære. Veldig hyggelig servitør og spennende meny. Vi storkoste oss:) Anbefales!

Dato for besøk: juli 2015
Takk, Ivar G
Anmeldt 24. juni 2015 via mobile enheter

Veldig koselig sted med herlig atmosfære, lokal, kortreist mat og vin. God service. Flott utsikt. Vår hittil beste lunsj i Toscana.

Dato for besøk: juni 2015
1  Takk, 990kjetilh

Reisende som så på Locanda Del Gallo, så også på

Chianni, Province of Pisa
San Giuliano Terme, Province of Pisa

Lorenzana, Province of Pisa
Peccioli, Province of Pisa

Har du vært i Locanda Del Gallo? Del dine erfaringer!