leiligheten lå helt øverst i komplekset og ikke helt fullbesatt heldigvis.VELDIG lytt mellom vår leilighet og naboen og ut i gangen og det er stengulv så hver gang noen flyttet en stol så var det en slitsom støy.Verandaen hadde sol til ut på ettermiddagen. renholdet var helt topp og gode senger og god romløsning..Komfyr timeren var ødelagt. Hele Mesquida er helt pakket med tysktalende og personalet i butikker og restauranter snakket tysk til oss ustanselig. Ikke fullt så gode engelskunnskaper på alle. Hotell resepsjonen har proffe folk og hyggelige folk og vi fikk god service. Problemet med Mesquida er at hotellet har alle restaurantene og dermed ingen konkurranse. Vi fant en som heter Willies bar som var uavhengig av hotellet. Maten på restaurantene er et NITRIST kapittel. Så lite variert og alt er stekt eller fritert og alle rettene har nesten samme tilbehør. Vi dro til nabostedet Cala Ratjada og spiste der isteden, der får du langt mer utvalg og de kan ikke slippe unna med dårlig mat for det er mange som vil ha inn turistene.Det er riktignok stille og rolig i Mesquida men kan bli i stilleste laget det er ingenting å gjøre der bortsett fra den store stranden som for øvrig er helt topp.Man kan også gå turer i terrenget og langs havet derfra.Vi gikk b.l.a inn til Cala Ratjada ca 7 km en vei. Vi fikk solt oss og slappet av men kommer ikke til å reise tilbake dit da heller Ratjada eller andre litt større steder.