Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Feriado”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 4 sider til!
Hotel & Pousada Laje de Itauna
Rangert som nr. 6 av 38 B&B / vertshus i Saquarema
Anmeldt 18 oktober 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: oktober 2017, reiste med venner
Takk, glauciaprearo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (136)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 136 anmeldelser

Anmeldt 12 september 2017
Google-oversetting

Romtips: Quarto de luxo
Se flere romtips
  • Opphold: september 2017, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, anamarciacredtem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31 august 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: august 2017, reiste med familie
Takk, Muuufrancesa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31 juli 2017
Google-oversetting

  • Opphold: juli 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Daniela M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3 februar 2017
Google-oversetting

Romtips: No segundo andar possuem uma varanda compartilhada na entrada com vista da piscina e não ouvimos bar...
Se flere romtips
  • Opphold: januar 2017, reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, pedrao2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Saquarema hotellene
1,2 km unna
Pousada das Garças
Pousada das Garças
Nr. 1 av 38 i Saquarema
75 anmeldelser
1,5 km unna
Pousada Catavento
Pousada Catavento
Nr. 3 av 38 i Saquarema
99 anmeldelser
0,6 km unna
Pousada Algas Marinas
Pousada Algas Marinas
Nr. 7 av 38 i Saquarema
47 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1 km unna
Pousada Airuma
Pousada Airuma
Nr. 8 av 38 i Saquarema
20 anmeldelser
6,5 km unna
Espaco Monte Cristo
Espaco Monte Cristo
Nr. 16 av 38 i Saquarema
9 anmeldelser
0,2 km unna
Pousada Espuma da Praia
Pousada Espuma da Praia
Nr. 12 av 38 i Saquarema
103 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Hotel & Pousada Laje de Itauna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Hotel & Pousada Laje de Itauna

Adresse: Avenida Oceanica 1900 | Itaúna, Saquarema, Rio de Janeiro (delstat) 28990-838, Brasil
Beliggenhet: Brasil > Rio de Janeiro (delstat) > Saquarema
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Utvalg av drikke Forretningssenter med Internett-tilgang Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Tekjøkken Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Transporttjeneste Spa Suiter Svømmebasseng Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr. 6 av 38 B&B / vertshus i Saquarema
Prisnivå: kr 776 - kr 1 354 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3,5 stjerne — Hotel & Pousada Laje de Itauna 3.5*
Antall rom: 25
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Expedia og Booking.com slik at du trygt kan bestille fra Hotel & Pousada Laje de Itauna. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din