Privat Jaipur sightseeingtur med bil - alt inkludert
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Amber (Amer) fort og palass på
Anmeldt 30. august 2017 via mobile enheter

Var i India og besøkte Amber Fort.
Ri opp på elefanter eller kjør jeep. Nyt eldgammel arkitektur, hageanlegg, utsikt og sørg for å ha med guide.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, Lillian F
Anmeldt 6. april 2016 via mobile enheter

Amber Fort er en super tur, spesielt hvis du er glad i historie. Men pass på at du har guide, ellers så kan du kjøpe høreguide når du er på fortet! Ellers forstår du ikke mye. Ikke la deg lure av tuktukene som sier de tar tur-retur på 700 rupees. Vi fant en som tok oss 100 dit og en annen 75 tilbake (15 min). Bare ikke gi opp og vær sterk :)

Dato for opplevelse: april 2016
Takk, mariawtravels
Anmeldt 28. mars 2016

Amber fort er eit imponerande anlegg, stort, flott og med mange interessante detaljar. Det einaste minuset var elefantane som vart brukte for å frakta opp turistar. Dei såg ikkje ut til å ha det veldig bra. Vi droppa dei, og køyrde opp med jeepar. Det var spektakulært nok! Utsikta i alle retningar var veldig flott.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, Sigmund M
Anmeldt 24. februar 2016

Et helt fantastisk sted å være...Besteg fortet på ryggen av en elefant. Nydelig utsikt over fjell og daler på vei opp. Selve palasset er virkelig verdt et besøk. Her er en mengde kunst. Særlig speilsalen anbefales

Dato for opplevelse: mars 2015
Takk, 343maja
Anmeldt 15. januar 2016

Imponerende hva inderne fikk til før England overtok. Flott rundtur med flink lokal guide gjennom de tre herskernes palasser og uteområder. Flott utsikt til ringmuren rundt.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, Tryggve S