Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra”
Anmeldelse av La Sal at Casa Del Mar

La Sal at Casa Del Mar
Vurdert som nr. 2 av 40 Restauranter i Pantai Cenang
Prisklasse: USD 5 - USD 94
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Barscene, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Maten var perfekt tilberedt. Oppmerksom betjening. Du får billigere mat andre stedet, men ikke bedre. Anbefales

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oskaare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RM-Fauzi, Manager på La Sal at Casa Del Mar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018
Google-oversetting

Dear Oskaare,

Thank you for the feedback on your recent dining experience with us. We hope you had a wonderful time and satisfied with the service rendered to you.

Thank you once again for choosing to dine with us in Langkawi and we look forward to welcoming you back again.

Best regards,
Fauzi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 161)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 238 anmeldelser

Anmeldt 1. februar 2018 via mobile enheter

Som en del av vårt opphold på Casa Del Mar har vi spist både frokost, lunsj og middager her. Fantastisk service, nydelig mat og magiske omgivelser . Om været tillater dekkes det koselige bord på stranden under.stjernehimmelen.
Kan absolutt anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, _bvigsnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RM-Fauzi, Manager på La Sal at Casa Del Mar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2018
Google-oversetting

Dear _bvigsnes,

Thank you for the feedback on your recent dining experience with us. We hope you enjoyed the food & drinks and also the overall service rendered to you.

Thank you once again for choosing to dine with us in Langkawi and we look forward to welcoming you back again.

Best regards,
Fauzi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2017 via mobile enheter

Veldig god mat!
Spiste frokost, lunsj og middag her da jeg bodde på hotellet i 6 netter. Trengte ikke ut og se etter andre spisesteder. Sikkert over snittet prismessig men er langt over på smak og service også. Litt i underkant av norske priser, 220 kr for god indrefilet og nedover for andre retter. Alt var godt!

Dato for besøk: april 2017
Takk, ojn75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RM-Fauzi, Manager på La Sal at Casa Del Mar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2017
Google-oversetting

Dear Ole N,

Thank you for the feedback on your recent dining experience with us. We hope you had a great time and enjoyed our delicacies.

Thank you for choosing to dine with us in Langkawi and we look forward to welcoming you back again.

Best regards,
Fauzi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2016 via mobile enheter

Beste restaurant på langkawi spiste flere ganger på restaurant god service og fantastisk god mat og godt miljø. Det at man har mulighet til å spise på stranden om man ønsker, med solnedgangen som vitne, gjør hele matopplevelsen til en fantastisk opplevelse! Mvh Michael og Cathrin

Dato for besøk: juli 2016
Takk, MichaelB10796
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2016

Alt vi fikk servert fra La Sal på Casa Del Mar var utsøkt godt. Variert meny! Nydelig opplevelse å spise på stranden med sand mellom tærne, deilig sjøbris og solnedgang over horisonten.

Dato for besøk: mars 2016
Takk, barbrol969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RM-Fauzi, Manager på La Sal at Casa Del Mar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2016
Google-oversetting

Dear Barbro L,

Thank you for patronizing La Sal and sharing your lovely experience on Trip Advisor. We are delighted that you enjoyed the food and service.

I will share your review with our staff and definitely they will be happy to serving you again in future.

We hope to welcome you back if you are ever in the island again.

Thank you.

Best regards,
Fauzi Romli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Sal at Casa Del Mar, så også på

Langkawi, Langkawi District
 
Langkawi, Langkawi District
Langkawi, Langkawi District
 

Har du vært i La Sal at Casa Del Mar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din