Først og fremst: Veldig fint hotell og fine rom og gode senger. Hotellet er nyoppusset og fremstår som godt vedlikeholdt.
Dessverre har hotellet en del å gå på når det gjelder service og kommunikasjon overfor gjester. Det var mye surr under middagsserveringen, spesielt den ene kvelden. Etter å ha ventet lenge måtte vi spør servitør om de skulle ta drikkebestilling. Her fikk vi et kort og noe småfrekt svar om at de hadde mye og gjøre når så mange gjester kom samtidig, og at vi måtte derfor vente. Og vente, det gjorde vi - og folk som kom før oss fikk servert. En barnefamilie, som kom før oss, fikk servert hovedretten etter vi gikk, og det sier litt. Det hele toppet seg da jeg fikk servert mandler i desserten, selv om vi hadde opplyst om allergi på forhånd (skriftlig) og flere ganger muntlig og skriflig under middagene. Det hører med til historien at vi fikk kompensasjon for dette.
Vil understreke at det var flere hyggelige ansatte ved hotellet, men det var noen som stakk seg ut som svært lite serviceinnstilte, imøtekommende og uerfarne. Vi stusser også over at vi selv måtte følge med og oppsøke staben etter at massasjene vi hadde bestilt ble utsatt og måtte selv kontakte resepsjonen flere ganger for å høre om vi vi fikk ny avtale (massasjen var veldig god og veldig hyggelig massør!). Det fremstår også som noe spesielt at det var askebeger med røyk i på verandaen vår da vi ankom (det var ikke lov å røyke på rommet), og at vi måtte be renholder om ting som manglet på badet (papir, såpe). Det ble heller ikke ryddet på gangen, og det var rot der hele den ene dagen - se bilde, som ble tatt sent på kvelden.