Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.com
StayForLong
Expedia.com
Travelocity
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (90)
Filtrer anmeldelser
90 resultater
Vurdering fra reisende
16
26
20
14
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
26
20
14
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 90 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Hvor ellers blir en møtt med et glass musserende ved ankomsten til hotellet? Og denne gesten setter standeren for resten av oppholdet. En blir møtt av bare hyggelige mennesker i en hjemmekoselig atmosfære. Vårt opphold inkluderte en 5- retters middag. Og det også ble en opplevelse.
Hrr var rent og pent, korona-tiltak var gjort, og frokosten ble igjen en opplevelse, her kunne vi velge mellom fire forskjellige frokost-varianter med tilpasninger om en ønsket det.
Dette blir ikke siste gang vi besøker hotellet, og jeg gir mine sterkeste anbefalinger: dette må oppleves.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Henning L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Bar preg av dårlig vedlikehold og dursjholderen på badet var knust, slik at du måtte holde denne i hånden. Gardinene holt på å falle ned. Og i stolen fant jeg en gammel løstvipp. Ingen av vinene kom til riktig tid. Har forsåelse for at Covid 19 gjør begrensinger, men når pakken inneholder 5 retter middag er det fint å få beskjed om at dette er på meget ukurant tidspunkt og forkosten må spises 08:00 før man får nøkkelen. Personalet var vennlige og profesjonelet og gjorte oppholdet myje bedre. Hotellene i "unike hoteller" holder gjevnt over en mye bedre standar en dette.

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, 53alvas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og mine barn testet ut Glamping (telt) for første gang. Dette ble et minne for livet. Rene og pene telt og gode senger⭐️

Vi ble tatt godt imot av Hotel sjefen Glenn og ansatte ved hotellet, virkelig god service fra vi ankom til vi reiste videre!
God frokost til tross for Covid reglene.
Dette hotellet anbefales på det sterkeste. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, lindathai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god service og vennlig personale! Dette er mer enn jeg har vært vant til andre steder. Vi bestilte treretters middag som var valdig god, og man ble akkurat mett. Dette ligger også rett ved Raet på Hove, så man kan kombinere med en tur dit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, henniehaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Først og fremst: Veldig fint hotell og fine rom og gode senger. Hotellet er nyoppusset og fremstår som godt vedlikeholdt.

Dessverre har hotellet en del å gå på når det gjelder service og kommunikasjon overfor gjester. Det var mye surr under middagsserveringen, spesielt den ene kvelden. Etter å ha ventet lenge måtte vi spør servitør om de skulle ta drikkebestilling. Her fikk vi et kort og noe småfrekt svar om at de hadde mye og gjøre når så mange gjester kom samtidig, og at vi måtte derfor vente. Og vente, det gjorde vi - og folk som kom før oss fikk servert. En barnefamilie, som kom før oss, fikk servert hovedretten etter vi gikk, og det sier litt. Det hele toppet seg da jeg fikk servert mandler i desserten, selv om vi hadde opplyst om allergi på forhånd (skriftlig) og flere ganger muntlig og skriflig under middagene. Det hører med til historien at vi fikk kompensasjon for dette.

Vil understreke at det var flere hyggelige ansatte ved hotellet, men det var noen som stakk seg ut som svært lite serviceinnstilte, imøtekommende og uerfarne. Vi stusser også over at vi selv måtte følge med og oppsøke staben etter at massasjene vi hadde bestilt ble utsatt og måtte selv kontakte resepsjonen flere ganger for å høre om vi vi fikk ny avtale (massasjen var veldig god og veldig hyggelig massør!). Det fremstår også som noe spesielt at det var askebeger med røyk i på verandaen vår da vi ankom (det var ikke lov å røyke på rommet), og at vi måtte be renholder om ting som manglet på badet (papir, såpe). Det ble heller ikke ryddet på gangen, og det var rot der hele den ene dagen - se bilde, som ble tatt sent på kvelden.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ninni8989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser