Booket det Arendal Herregaard reklamerer med at er årets nyhet, nemlig domen. På hjemmesiden var det avbildet en flott kuppel beliggende rett ved sjøen, og beskrivelsen var idylliske omgivelser og sjøutsikt. Det som møtte oss da vi kom dit var riktignok en dome, men denne lå midt på campingplassen. Rundt plattformen den lå på var det gravd en slags grøft som var fylt med møkkete vann. På sengen lå det døde insekter. Sjøen hadde du ikke sett med kikkert engang. Dette hadde vi forhåndsbetalt 1995 kr per pers for. Det viste seg at domen hadde blitt flyttet fra den opprinnelige plassen og inn på campingen. Det hadde vi ikke blitt informert om i forkant av oppholdet. Det står det heller ikke opplyst om på Arendal Herregaards hjemmesider. Det var i det hele tatt så stusselig og lite koselig at vi ikke ønsket å sove der. Vi hadde kjørt 3,5 time for et hyggelig opphold, men det endte med at vi heller valgte å dra hjem igjen. Hele Arendal Herregaard bar i det hele tatt preg av kaos og dårlig drift. De ansatte var hyggelige og gjorde så godt de kunne, men det hele fremsto uprofesjonelt. Kommer aldri tilbake!Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering