Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Restaurant Canvas Hove

Restaurant Canvas Hove
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Færvik
Prisklasse: USD 13 - USD 44
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 5 venner her og spiste middag. To stykker hadde 3 retters, vi andre prøvde burgeren og kyllingsalaten. Alle var svært fornøyde med maten. Passelige porsjoner, fine lokaler og god service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bodiln744
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 47 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat i topp kvalitet! Gode variasjoner i meny for både mat og drikke. Hyggelig personal og fint lokale ute/inne!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, dagarvet2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Meget fornøyd med maten. Fin variasjon på menyen. De har også en 3 retter vi skal prøve i kveld. Lunsjen i dag var kjempe god. Litt fersk servitør, men alle har vel vært det en gang.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ViringJohansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020

Vi var en familie på 6 personer som bestilte hamburger, dagens (chili con carne) og fiskesuppe. All maten var kald da den ankom, selv om den kom veldig raskt. Måtte spørre om ting som stod på menyen men som ikke ble servert. Fiskesuppen var så salt at den ikke kunne spises, men svaret da det ble påpekt var kun at de takket for tilbakemeldingen. Servicen var klønete og upresis. Veldig stiv pris for små porsjoner. Ville absolutt ikke spist her igjen dessverre, noe som er synd med tanke på potensialet...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, julieC43K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat i flotte omgivelser.
Vi fikk servert FOCACCIA med pisket smør med havsalt mens vi ventet på maten. Jeg hadde valgt en liten fiskesuppe som var mer enn nok. Mine 2 barn delte en burger som var den beste burgeren de hadde smakt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Don_Johnsen56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Restaurant Canvas Hove? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.