Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
StayForLong
CheapTickets
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (39)
Filtrer anmeldelser
39 resultater
Vurdering fra reisende
13
12
8
2
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
12
8
2
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 39 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse å overnatte i yurt på Hove! Alle fasiliteter: kjøleskap, do, senger, kobberbadekar og varme. Kjempefine telt med god isolasjon, rent og pluss for dyrevennlighet. Vil gjerne tilbake! Campingområdet er stort og romslig med kjempefine omgivelser og kort vei til vannet!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, fridaelvira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019

Da vi søkte på nettet etter campingplasser på Sørlandet fikk vi se et bilde av disse runde kulene som hang i fra trærne . Spennende tenkte vi , og bestilte en overnatting på nettet .
" Kula " var større enn vi trodde og virkelig god å sove i . En morsom , annerledes og spennende overnatting .
Kan virkelig anbefales .
Kula inneholder dyner , ullpledd og håndklær .
Garderobe anlegget var rent og ryddig .
Fine turstier i skogen og langs stranda , klatrepark i nærheten og flotte bademuligheter .
Det er ikke lov med bil på området , noe jeg syntes var veldig positivt . Stor parkeringsplass utenfor og man kan låne sykkel til å frakte bagasje i .

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, olga094
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2018 via mobile enheter

Kjempe koselig og idyllisk camping ved havet! Fine strender, og hyggelig betjening; maten på kaféen smakte godt! Veldig barnevennlig, med to lekeplasser. Brygge med fiskemuligheter og mulighet til å bade både med stige

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Line P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HoveLeirsenter, Kundeansvarlig på Canvas Hove, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er selv svært glad i området her.
Velkommen tilbake til Hove.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2018 via mobile enheter

Vi var to netter med campingvogn på Hove camping før høysesong startet. Greit med plass. Det store flertall er nok for fastvogner og spikertelt. Familiedusjen var ren kl 0900 på morningen. Prøvde ikke cafeen. Fint område nært turområder og sjø. Lett å finne frem. Mange fine bålplasser langs sjøkanten.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hcjekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HoveLeirsenter, Kundeansvarlig på Canvas Hove, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2018

Så hyggelig at dere fikk noen fine dager på Hove. Campingen ligger fint til i Raet nasjonalpark med sin trollskog og rullesteinsstrender ut mot Skagerak. Vi er glade når våre gjester får gode opplevelser av campingen og turområdene.
Velkommen tilbake til Hove.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2017 via mobile enheter

Hove camping ligger midt i et fantastisk naturområde som innbyr til turer, trening og bading. Selve campingen er moden for litt vedlikehold på veier, lekeplass og utleiehytter. Vi bodde på en flott plass med havutsikt.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, frodes721
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HoveLeirsenter, Kundeansvarlig på Canvas Hove, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2017

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Vi er stolte av å tilhøre Raet Nasjonalpark som ble opprettet desember 2016. Områdene her er som du sier fantastiske med skog, sjø, rullestein- og sandstrender.
Vi tar med oss din mening om campingens standard til vår evaluering nå i høst.
Velkommen tilbake til Hove.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser