Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (39)
Filtrer anmeldelser
39 resultater
Vurdering fra reisende
13
12
8
2
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
12
8
2
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 39 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Veldig koselig campingplass. Vi leigde hytte i 2 netter. Reinhaldet var greit, men telte 16 inndelt i hytta når vi kom.

Hovedsanitæranlegget var bra, men ikkje festivaltoaletta.

På campingplassen var det fint å bade, og ein kunne leige diverse ting. Det kunne vore reserverte p-plasser for csmpinggjester få det blei veldig fullt når det kom badegjestar. Fint at det ikkje gjekk å kjøre til hyttene, men så skulle det vore fleire bagasjesykler.

Alt i alt eit fint opphold, men har samtidig forbedringspotensial.

Romtips: Pakk smart slik du slepp å ta med så mykje på sykkelen. Lei eller ta med sup-brett om det er fint veir.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, W1169UNtinak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Naturen rundt er bare helt fantastisk. Området er bilfritt og rolig, og ikke minst barnevennlig. Stranden er lys og fin og teltområdet er perfekt. Mange fine plasser å slå opp teltet på. Terningkast 5

Det som trekker ned er det sanitære anlegget. Mesteparten ser ut som det har stått slik siden 70-tallet. Det var til tider skittent og manglet dopapir, men ellers greit nok. Maten i restauranten var ok, men små porsjoner. Terningkast 2/3

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AinaO12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Teltet 3 netter i slutten av juli. Superfint område og rolig for telting. Mye flate fine plasser og velge mellom. Tungvint å ikke kunne laste av bagasje med bil. Må bruke transport sykkel.

Falleferdig strøm anlegg på plassen.
Og dusjene er veldig svarte og gammelt. Var ubehagelig å dusje der.
Sanitæranlegg trakk veldig ned.

Dermed føltes det for dyrt med 450 pr natt med telt.
Alt det andre var supert.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 55_yvindd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Området er helt greit, men frakting av bagasje til og fra bilen med sykler fungerer i og for seg greit hadde det ikke vært for at det er alt for få sykler, måtte vente i over 1 time på å få en sykkel . Når det gjelder minihus så er det nok litt innkjøring av disse, men det regner jeg med kommer på plass. Betjeningen er hyggelig og maten er helt ok. Takker for er hyggelig opphold her. ☀️

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Safari17006154193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021

Fantastisk god mat, hadde en effektiv og kunnskapsrik servitør, som lett tok hånd om de med allergi. De ansatte var blide og engasjerte. Maten kom raskt og smakte fortreffelig, hadde peppercrab og dagensfisk på risotto. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, OlePDanielsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser