Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 205
Hotels.comUSD 205
PricelineUSD 205
TravelocityUSD 205
Vio.comUSD 205
eDreamsUSD 191
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (265)
Filtrer anmeldelser
265 resultater
Vurdering fra reisende
211
46
5
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
211
46
5
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 265 anmeldelser
Anmeldt 31. oktober 2018

Hyggelig mottakelse, særegen historie og spesielle rom. Og maten var fantastisk. Dette var ikke en vanlig hotel-weekend, men en opplevelse! Et vertskap som gjorde at du følte deg hjemme. Gjentar gjerne denne opplevelsen.

Romtips: Det Hollandske rommet var ikke det største, men et behagelig rom for overnatting.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Trek17518520539
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018

Min kone og jeg hadde gleden av å bo på dette utsøkte hotellet for 2 uker siden i anledning vårt sølvbryllup. Vi oppdaget dette hotellet da vi fulgte med på "Nordens perler" som gikk på TV3 for et par år siden og bestilte rom for over ett år siden.Vi gledet oss veldig og ble ikke skuffet. Dette er egentlig et hotell som ikke kan forklares men må erfares. Konseptet med rom og suiter innredet stilmessig etter byer og land rundt omkring i verden er meget gjennomført. Selv bodde vi New York suiten med tydelig urbant storbypreg. Kontrasten til de tradisjonsrike og historiske bygningene rommene er en del av, gjør dette til en unik opplevelse.Et besøk på Herangtunet Boutique hotell oppleves som å komme hjem på besøk til eierne Marie José og Marco. De tar godt vare på deg og slår mer enn gjerne av en prat om hotellet og visjonen bak det. Og maten! Selvsagt kortreist og økologisk mat av topp klasse. En lokal variant av Tapas (Grazing board) på fredag og 3- retters på lørdag. Alt smakte utsøkt. Beliggenheten er også strålende. I kort kjøreavstand fra Beitostølen, men allikevel såpass langt unna at man kan finne den gode roen. Anbefales varmt!Kent Bersvendsen

Romtips: En av suitene!
Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
3  Takk, KentB592
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018

Vil bare takke vertskapet for en meget hyggelig weekend der alt var like bra fra ankomst til avreise. Herangtunet er en plass der du får ro i sjelen, og en kan se at de som driver plassen har forståt at vil man ha fornøyde kunder må man være profesjonelle fra A til Å. De av oss som er så heldige at de får oppleve Hernagtunet vil sitte igjen med en opplevelse som man kan ta med seg og mimre om når ikke alt er like bra...... Hvis du først tar turen så MÅ dere spise middag der, vil påstå at maten de serverer der er blant toppen av det du kan få i Norge, og står ikke til side for noe annet rundt omkring i verden.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
3  Takk, 1959late
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marco R, Owner på Herangtunet Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2018

1000 takk for veldig hyggelig tilbakemelding det betyr veldig mye for oss! Det er veldig flott å få en tilbakemelding hvor vi kan bli stolt av. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Vi ankom fra hytta til en feiring av bursdagen til kona.
Jeg hadde bestilt en suite og champagne. Suiten var fin, det som trakk ned var gjenglemte sokker og fjell bukser i en av skuffene samt rengjøringen kunne vært noe bedre. Det var ikke så veldig mye slik at det ikke måtte rengjøres på nytt, men til den prisen det koster så hadde vi forventet noe mere.
Bestilte middag på kvelden. Maten var veldig bra også vinen vi ble anbefalt. Frokosten var også meget bra. Dette var vårt andre besøk her og vi var fornøyd med dette oppholdet også når man ser på helheten totalt.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, magnum44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marco R, Owner på Herangtunet Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018

Tusen takk for tilbakemelding. Det er særs beklagelig at stuepiker ikke har rengjort deres rom 100%. Selvfølgelig kan du forvente at dette må være100% Jeg vil ta dette opp med Stuepiker!
Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Vennlig hilsen,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018

Fantastisk mat, fabelaktig atmosfære, flotte rom/suiter og fine turområder. Været var også på vår side. Kan anbefales, og ønsker meg tilbake en annen gang. Da vi var en stor gruppe satt vi på et L-formet langbord; passet best når maten ble servert ved bordet.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, cgillebo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marco R, Owner på Herangtunet Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2018


Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi den. Så fint å høre at dere hadde et fint opphold hos oss og at dere satt pris på maten i vår restaurant.Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser