Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 213
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (250)
Filtrer anmeldelser
250 resultater
Vurdering fra reisende
203
42
3
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
203
42
3
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 250 anmeldelser
Anmeldt 28. juni 2020

Hadde store forventninger til hotellet som historisk hotell med toppbeliggenhet. Opplevde ikke den gode atmosfæren jeg hadde hørt om. Følte oss ikke sett i det hele tatt. Personalet pratet hollandsk med hverandre mens gjestene ventet. Mygg på rommet og kvelende hett. Heller ikke god komfort.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lady1958
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Dette var vårt 3.besøk hos Marie og Marco, kun 1 natt denne gangen men forsatt like fornøyde over denne fantastiske plassen. Vesle Alva på 16mnd var med og koste seg hun også.
På lørdag stod nok ein meget god 3 retter på menyen med ein innertier av ein vinpakke attåt. Denne gangen budde me i Roma, eit kjempeflott rom med onsuite bad m boblebad.
Denne magiske plassen er balsam for sjela,utrolig barnevennlig miljø og kjempebra service.
Allerede planlagt ny tur :)

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, globebuster
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

Ideelt sted for 3-generasjons familietreff (7-75 år). "Leiligheten" var et fint samlingssted. Rommene ellers var også lekre, og utepeis på tunet sikret stemningen om kvelden. Fine turstier nært, og fjellet lokket ikke langt unna. Store og små nøt spennende, utsøkte måltider, og det alltid oppmerksomme vertskapet bidro til en 100% god opplevelse.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, knut g
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Fantastisk stemning midt i skogen, med gamle trehus oppgradert til tidsriktig stil og komfort. Luksusfølelse, lokal gourmetmat, lun atmosfære, superhyggelig betjening, utendørs bålkos etter middag, nydelig frokostbuffet. Bodde i Roma suiten, fullstendig galskap til å bli glad av. Jepp, dette gir vi tommel opp

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Preben L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019

Koselig hotell, midt i skogkanten. Nydelig frokost, stille og rolig, da hotellet ikke har så mange rom. Flott 3 retters meny hver kveld kl 19. Vi synes det var litt lite mat, mtp at vi hadde vært ute å gått i fjellet hele dagen, men smakfullt.
Vi skulle ønske det var lounge møbler med puter ute på tunet, i stedet for rasteplass benk. Vi bodde i leilighet, og den var romslig og velutstyrt. Koselige ansatte, vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Skogmus68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser