“Lunch”
Anmeldelse av Aanerud Bakeri

Aanerud Bakeri
Vurdert som nr. 6 av 43 Restauranter i Jessheim
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Vi spiste lunch her og bestilte både salat og bakervarer. Det smakte veldig godt og kakene var ekstra gode.

1  Takk, mortenn738

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Bestilte konfirmasjonskake. Veldig flott/lekker kake, laget etter vårt ønske. Fantastisk bra detaljer og utførelse Synes den var god, men litt for søt etter min smak.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, An K
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Aanerud bakeri tilbyr kjempegode kaker, og er vårt selvsagte sted å stoppe opp for en god pause. Her får du også normal kaffe i små søte gamle kopper. Spesielt gjærbakst og makronene er utrolig gode. Vi velger dette stedet fremfor det store amerikanske kaffestedet rett overfor gangen...

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, supersvennis
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Over gjennomsnittet bedre bakevarer enn andre bakeri på Jessheim. Koselig innredning. Skulle ønske de kunne ligget «koseligere» til mtp lokale, men er en bagatelle.

Dato for besøk: mai 2018
2  Takk, camillaf385
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Veldig koselig kafe med gode varierte kakeslag
Gjennbruk av gamle møbler og service gjør dette bakeriet til hjemmekoselig

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, irene s

Reisende som så på Aanerud Bakeri, så også på

Har du vært i Aanerud Bakeri? Del dine erfaringer!