Folkelivet- og tilbudene i Jessheim vokste seg raskt stort etter at de fikk shoppingsenter. Flott... les mer
Senter i kjernen av Jessheim, stort sett det meste av butikker alt fra klær til elektro, en matbit... les mer
Dette senteret er stort, men allikevel oversiktlig. Her er det meste av utvalg når det gjelder butikker. Fellesområdene mellom butikkene er store og åpne, slik at det ikke føles altfor trangt selv i romjulsrushet. Senteret er ellers rent, lyst og trivelig. Dette gjør det overlevbart selv for en som ikke elsker å gå på kjøpesentre.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Jeg synes det var en god atmosfære, og jeg la merke til at det var rullebånd mellom etasjene som gjør det lettere for de som besøker senteret med barnevogner. Ved minst et toalett/stelle- og ammeområde, så var det sitteplass med tv-skjerm som viste en barneserie da vi satt der, og ved Friday's og Burger King så var det et flott lekeområde hvor voksne og barn satt ved småbord og lekte. Det var lett for oss å finne en parkeringsplass i parkeringshuset da vi kom midt på dagen på en lørdag. Jeg syntes det føltes ganske "luftig" da vi gikk rundt i senteret på en lørdag i november, - sikkert annerledes i julerushet. Jeg ble imponert over det store butikkutvalget på senteret. Jeg la også merke til at det var flere attraktive spisesteder som jeg ikke kjenner fra tidligere, så vi kommer nok tilbake for å prøve dem.
Hei
Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding. Du og din familie er hjertelig velkomne tilbake til oss. Ha en fin førjulstid :)
Hilsen Jessheim Storsenter
Helt greit. Masse forskjellige tilbud, litt dårlig med parkering men det også ordner seg. Veldig fint område.
Så hyggelig at du tok turen til oss på Jessheim Storsenter.
Det var bra det ordnet seg med parkering.
Var en kjapp tur innom senteret i dag, og har ingen ting og si på det. Et flott senter ! Men når det kommer til mat er det en annen sak. I følge med en som har matalergier var det ikke lett. Joe and the juce hadde ikke ingredienser til og lage mat (!) Klokken 2 på en tirdag. Og burgerking hadde defekt brusmaskin og ikke en fjerneste anelse om hva cøliaki var. Endte opp på jordbær pikene, der betjeningen var hyggelig men prisen litt stiv.
Må legge til at om man har tid til å sette seg ned og spise er Mirabel et anbefalt spisested, Med fantastisk mat og hyggelig betjening! Har man ikke tid til og sette seg ned, og har matalergier, ta med matpakke!:)
Hei!
Takk for din tilbakemelding. Det var leit å høre at du ikke fant et tilfredsstillende tilbud innen glutenfri servering. Vi vil oppfordre flere av våre spisesteder å sette større fokus på mat for kunder med matallergi.
Med ønske om en fin dag.