Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza og rask levering”
Anmeldelse av Domino's Jessheim

Domino's Jessheim
Vurdert som nr. 18 av 28 Restauranter i Jessheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Vil gi litt ros for god og varm pizza levert raskt på døren
Hyggelige ansatte og en kul og velfungerende app

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, GisleLeonard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 15 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

Fantastisk pizza. Stor og flott meny. Bestiller alltid fra Domino's Kunne vært behov for et lokale med lettere tilgang på parkering.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, heidamt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019

God pizza lages av gode ferske råvarer, og med stolt innlevelse, slik som på Dominos på Jessheim storsenter! Har besøkt flere pizzabakerier i den voksende oppkjøpskjeden, og er aldri blitt skuffet! Her er pizzautvalget stort- og fleksibelt, alt etter èn ønske. God smak- og aroma, fyldig bunn, fyll- og ditto, passe stekt, god ettersmak. Rask og hyggelig personale, rent- og pent, og et skikkelig "pizzamiljø", som forsterker smaken- og opplevelsen. Også rask takeout! d:o)

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2019 via mobile enheter

Måtte dessverre gi én stjerne. Fikk gedigen hårball i pizzaen. Var bare for én person men det var sykt uappetittlig. Kontaktet Dominos Norge men de bare beklagde i en mail. Elendig kundehåndtering. Har aldri vurdert Dominos i etterkant!

Dato for besøk: april 2019
Takk, Missjetlagged
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Liker veldig godt dominos pizza. Mye god toppings, og sprø og god bunn. Også veldig hyggelig personale som jobber her.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Vegard H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Domino's Jessheim, så også på

 

Har du vært i Domino's Jessheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din