Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god is!”
Anmeldelse av Kaffemakeriet

Kaffemakeriet
Vurdert som nr. 1 av 1 Kaffe og te i Jessheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. november 2018

De har et stort utvalg av uvanlige iskombinasjoner i tillegg til de vanlige, og man betalte for isen pr.vekt og ikke kuler, - veldig rettferdig måte, synes jeg. Hyggelig service og koselig sitteområde. Isen er laget på Kolbotn så den er kortreist dersom man er opptatt av å spise kortreist mat. Isen gav absolutt mersmak!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (18)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 18 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2018

Dette er min favorittkafe på Jessheim. Ypperlig service, god kaffe og den beste ostekaken i mils omkrets. Elsker når jeg får sitte i en av de dype lenestolene deres og de kunne gjerne hatt flere enn 2. Jeg liker å sitte mykt og godt når jeg er på kafe og har ikke sans for harde kafestoler. Så det er eneste minus. Men stort sett får jeg sitte i lenestolen og da er jeg fornøyd.

Dato for besøk: august 2018
Takk, irisholmenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018

Vennlig betjening, Dørene sto oppe i vind og 16 grader så vi gikk et annet sted. Om de har Jessheims beste kaffe fant vi aldri ut.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ToPaaTur2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Først og fremst; dette stedet heter Kaffebrenneriet ikke Kaffemakeriet. Det tilhører en kjede kaffebarer, og har samme utvalg av kaffe, mat og kaker som de andre filialene jeg har besøkt. Høy kvalitet på kaffen. Mandelcroissant og appelsinscones anbefales, imidlertid var New York cheese cake var så tung at moren min fikk magesmerter. Godt besøkt og koselig lokale i tilknytning til Jessheim storsenter.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, N2412VAanneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Her får jeg alltid gode kaffedrikker. Min favoritt er Troika kaffen. Ellers er også iskaffen svært god. Den svarte kaffen synes jeg derimot ikke er den aller beste. Stort utvalg i isdisken.Hyggelig atmosfære og nesten alltid ledige sitteplasser, selv på lørdager. Anbefaler derimot ikke å gå hit hvis det er aktiviteter/show på scenen ved siden av. Da blir det MYE støy. Ellers veldig bra sted.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 669lisesb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kaffemakeriet, så også på

 

Har du vært i Kaffemakeriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din