“Veldig god is!”
Anmeldelse av Kaffemakeriet

Kaffemakeriet
Vurdert som nr. 1 av 1 Kaffe og te i Jessheim
Anmeldt 25. november 2018

De har et stort utvalg av uvanlige iskombinasjoner i tillegg til de vanlige, og man betalte for isen pr.vekt og ikke kuler, - veldig rettferdig måte, synes jeg. Hyggelig service og koselig sitteområde. Isen er laget på Kolbotn så den er kortreist dersom man er opptatt av å spise kortreist mat. Isen gav absolutt mersmak!

Takk, Ingeborg56

Anmeldt 27. august 2018

Dette er min favorittkafe på Jessheim. Ypperlig service, god kaffe og den beste ostekaken i mils omkrets. Elsker når jeg får sitte i en av de dype lenestolene deres og de kunne gjerne hatt flere enn 2. Jeg liker å sitte mykt og godt når jeg er på kafe og har ikke sans for harde kafestoler. Så det er eneste minus. Men stort sett får jeg sitte i lenestolen og da er jeg fornøyd.

Dato for besøk: august 2018
Takk, irisholmenes
Anmeldt 18. august 2018

Vennlig betjening, Dørene sto oppe i vind og 16 grader så vi gikk et annet sted. Om de har Jessheims beste kaffe fant vi aldri ut.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, ToPaaTur2
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Først og fremst; dette stedet heter Kaffebrenneriet ikke Kaffemakeriet. Det tilhører en kjede kaffebarer, og har samme utvalg av kaffe, mat og kaker som de andre filialene jeg har besøkt. Høy kvalitet på kaffen. Mandelcroissant og appelsinscones anbefales, imidlertid var New York cheese cake var så tung at moren min fikk magesmerter. Godt besøkt og koselig lokale i tilknytning til Jessheim storsenter.

1  Takk, N2412VAanneh
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Her får jeg alltid gode kaffedrikker. Min favoritt er Troika kaffen. Ellers er også iskaffen svært god. Den svarte kaffen synes jeg derimot ikke er den aller beste. Stort utvalg i isdisken.Hyggelig atmosfære og nesten alltid ledige sitteplasser, selv på lørdager. Anbefaler derimot ikke å gå hit hvis det er aktiviteter/show på scenen ved siden av. Da blir det MYE støy. Ellers veldig bra sted.

Takk, 669lisesb

Reisende som så på Kaffemakeriet, så også på

Har du vært i Kaffemakeriet? Del dine erfaringer!