“Kvalitet og service ”

Sumo Restaurant Jessheim Storsenter
Vurdert som nr. 10 av 44 Restauranter i Jessheim
Prisklasse: kr 69 - kr 1 699
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Veldig glad for å ha fått denne restauranten på Jessheim.
Her er det topp kvalitet på maten!
Morsomme alternativer på menyen og byens beste Red Curry :-)
Hyggelig betjening og de tillater å ha med hunden på uteserveringen.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, anderssebastianholt

Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Besøkte Sumo sammen med en Engelsk forretningsforbindelse.
Ble en meget hyggelig kveld!

God mat samt hyggelig og behjelpelige ansatte!

Japansk og Thailands mat som smakte veldig godt!

Kan anbefales!

Takk, Pål S
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg har nå besøkt Sumo flere ganger, i tillegg til at vi har tatt med oss mat hjem. Sumo er et friskt tilskudd til restaurantene på Jessheim, og maten er nydelig. Vi har prøvd både buns, sushi og andre retter, både kalde og varme. Alt vi har spist har vært meget godt, og fint presentert.

Atmosfæren i restauranten er meget god, med lune og koselige møbler, og et råflott toalett. Servicen har vi ikke hatt noe å utsette på, og maten har kommet raskt. Grunnen til at jeg ikke har gitt topp score er dessertene. Sist vi var der bestilte alle i gruppen dessert. Sjokoladefondanten så god ut, men var altfor rennende. Sjokolademoussen var alt for mørk og kraftig. Her er det rom for forbedring, men ellers er dette et sted vi kommer til å velge ofte. Keep up with the good work!

Takk, LineH79
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Lunsj m/fam - Fantastisk mat og strålende service. Koselig og lune sitteplasser. Kan trygt anbefales.

1  Takk, 135gjb
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Vi ønsker Sumo velkommen til nabolaget

Vi er Fuji kunder fra før, men takker for et nytt sted med god kvalitet.

Her kan man spise i en koselig restaurant eller nyte et glass i en rikholdig bar mens man venter og få god service av hyggelige ansatte

Pluss for noen gode alternativer når en har med tenåringer som liker sushi uten fisk

Prisnivået ligger over andre i omegn (inkl. Chi i Lillestrøm) lista er dermed lagt høyt

Det har fungert for Sumo i Hordaland så vi ønsker lykke til her på Østlandet

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, GisleLeonard

Reisende som så på Sumo Restaurant Jessheim Storsenter, så også på

Har du vært i Sumo Restaurant Jessheim Storsenter? Del dine erfaringer!