Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God sushi”

Sumo Restaurant Jessheim Storsenter
Vurdert som nr. 7 av 30 Restauranter i Jessheim
Prisklasse: USD 8 - USD 192
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. januar 2019 via mobile enheter

Veldig bra sushi og sashimi. Gode råvarer. Hot pot var grei, kunne vært litt mer smak i sausen. Veldig hyggelig betjening. Litt stiv pris 299 for 14 biter sushi.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Hartge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3236 av 72 anmeldelser

Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Kjøkkenet gjør en veldig god jobb, men servitørene glemmer at du er tilstede virker det som. De sier alltid at de er underbemannet. I dag spurte jeg servitøren spesifikt om det var lang ventetid på mat, fikk til svar at det ikke var ventetid. Etter 15 minutter fikk vi bestille både mat og drikke. 40 minutter etterpå kom måten. Da måtte vi bare kaste i oss og løpe avgårde til neste avtale. Dette er tredje gangen jeg er der, og servicen har vært like dårlig hver gang. Og jeg kommer ikke tilbake. Synd, for maten er veldig god. Jeg anbefaler ikke Sumo Jessheim.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Gurotit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karlla_Hammerstad, Manager på Sumo Restaurant Jessheim Storsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019
Google-oversetting

Hei Gurotit,

Thank you so much for sending us feedback about your experience with us at Sumo. It is concerning that you did not receive anything less than excellent service at one of our restaurants and it is disappointing to hear that you were not satisfied and we really want to make that up to you. If you could please take contact directly with me at karlla@sumorestaurant.no I will get back to you as soon as possible.

We really hope to see you soon!

Mvh,
Sumo Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Koselig restaurant med veldig god mat og hyggelig betjening. Tilogmed toalettene er fantastiske! Mye mat for pengene. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, veggur-16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karlla_Hammerstad, Manager på Sumo Restaurant Jessheim Storsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Hi veggur-16,

Takk så mye for de vakre ordene om restauranten vår. Vi tar mye stolthet i menyen vår og er så glade for å høre at du likte det. Vår meny er bred og vi jobber alltid for å holde den frisk og oppdatert, så vi håper at du vil komme tilbake for å utforske hva annet vi har å tilby i fremtiden! :)

Mvh,
Sumo Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Har vanligvis god mat, men denne gangen ventet vi lenge, men ingen ville en gang gi oss en meny. Restauranten var ikke travel, likevel fikk vi ingen oppmerksomhet på over 10 minutter. Vi gikk lei og forlot lokalet. Så denne gangen ble det ikke noe mat på oss.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, dickeredfisher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, stort utvalg av forskjellige retter, hyggelige servitører, koselig interiør, rolig stemning og toaletter med spa-feel. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Carina M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karlla_Hammerstad, Manager på Sumo Restaurant Jessheim Storsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Hei Carina,

Så flott at du tok deg tid til å anbefale vår restaurant, takk! Vi er veldig glade for å høre at du likte vårt personale, deres service og maten som vi serverte! Vi håper å ønske deg velkommen igjen snart for å utforske enda mer av vår meny!

Mvh,
Sumo Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sumo Restaurant Jessheim Storsenter, så også på

 

Har du vært i Sumo Restaurant Jessheim Storsenter? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din