Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt lang ventetid...”

Sumo Restaurant Jessheim Storsenter
Vurdert som nr. 8 av 28 Restauranter i Jessheim
Prisklasse: USD 8 - USD 202
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020

Veldig god mat, men 55 min ventetid er litt for lenge.
Fikk feil rett i forhold til bestilling, men det ble rettet veldig fort.

Dato for besøk: august 2020
Takk, monicavK9902VP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (75)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 75 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

10/10 på både service og mat!
Meget hyggelige og profesjonelle servitører. Servitøren husket også mitt navn, som han brukte under oppholdet. Liten detalj som gjør opplevelsen ekstra topp!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 350petters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Har vært på sumo flere ganger. Lunsj og middag. God service og nydelig mat. Spesielt bao buns! Anbefaler om man vil spise nydelig lunsj.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 264amya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2020

1. Dårlig service. Ble nesten ikke tatt imot, jeg var midt i en tlf samtale og servitøren kunne ikke vente. Pekte bare veien og gikk sin vei. 2. Servitørene hadde ikke noe kontakt med hverandre så begge kom 3.min etter hverandre og spurte om jeg hadde bestilt. Det var ikke organisert eller noe. 3. Det er enkelte ting man gjør og ikke gjør som servitør. Ikke så formelt sted men mannen lente seg over ved siden med maten enn å gå et par skritt til for å levere maten på ordentlig på bordet. 4. Maten var ikke spesielt god til den prisen som var, overpriset til dårlig kvalitet. 5. Ingen smilte av ansatte. Jeg jobber selv i servicebransjen, viss det skal gå bra så blr man kanskje klare å smile i det minste. Håper ikke mange får samme opplevelsen som meg og at ledelsen gjør noe med det.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, sunisar2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Et lunt spisested som er vel verdt et besøk. Besøkte stedet på tidlig ettermiddag med lav bemanning som resulterte i noe sen service enn hva som kan forventes + det faktum denne lørdagen så valgte flere å spise ute etter Covid lettelser. Valgte 3 forretter som ble delt, og hovedretten Hot Pot. Hovedrett anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 910steinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sumo Restaurant Jessheim Storsenter, så også på

 

Har du vært i Sumo Restaurant Jessheim Storsenter? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din