Chicken tikka tindalo styrke. Meget bra. Fikk med salat og chutney. Anbefales. Minus for litt lite ris.
Takker for en fantastisk fin middag hos dere på 17 mai . Topp service og herlig beliggenhet . Vi kommer snart igjen .
Utrolig bra mat, veldig fint lokale og hyggelig personale. Du får mye for pengene. Kan anbefales på det sterkeste!
I dag bestilte vi takeaway fra Amraj. Vi har spist et par ganger i restauranten tidligere og var litt spent på maten når de kjørte ut. Det behøvde vi IKKE. Maten var helt perfekt. Vi bestilte 3 deilige retter og nan brød. Alt var perfekt! Maten til Amraj er helt i toppen av hva vi har spist av Indisk i Norge, og dette på Jessheim!!! Løp og kjøp!
Valgte restauranten etter gode tilbakemeldinger her. Vi ble ikke skuffet😊
Det var rolig en mandag kveld. Hyggelig lokale og servitør. Veldig god mat😊😊