“Meget bra”

Amraj Authentic Indian Cuisine
Vurdert som nr. 5 av 43 Restauranter i Jessheim
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Vi besøkte Amraj tidligere denne uken. Restauranten ligger på Sundbytunet, i sentrum av Jessheim. Det er servering både inne og ute. Stilen inne er noe dempet i forhold til mange indiske restauranter, med litt tunge møbler, og innslag av farger i lamper og briketter på bordene. Enkelt og fint.

Vi bestilte Butter kylling og lam Korma. Vi prøvde disse rettene også tidligere i år, da restauranten hadde hjemkjøring i begynnelsen av koronatiden. Smaken var like himmelsk denne gangen. Ved hjemkjøring bestilte vi flere forretter som ikke falt helt i smak, så vi hoppet over de denne gangen. Nan brød derimot kommer man ikke utenom. Vi valgte et med løk og ost, og et med hvitløk. Kjempegode begge to.

Servicen var bra. Vi fikk tidlig bestilt drikke, og bordet ble fulgt godt opp under middagen. Er du glad i indisk kan dette stedet trygt anbefales.

2  Takk, LineH79

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Chicken tikka tindalo styrke. Meget bra. Fikk med salat og chutney. Anbefales. Minus for litt lite ris.

Takk, F5797JIkimm
Anmeldt 17. mai 2020

Takker for en fantastisk fin middag hos dere på 17 mai . Topp service og herlig beliggenhet . Vi kommer snart igjen .

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, 722kennethe
Anmeldt 13. mai 2020

Utrolig bra mat, veldig fint lokale og hyggelig personale. Du får mye for pengene. Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, 56helenai
Anmeldt 20. mars 2020 via mobile enheter

I dag bestilte vi takeaway fra Amraj. Vi har spist et par ganger i restauranten tidligere og var litt spent på maten når de kjørte ut. Det behøvde vi IKKE. Maten var helt perfekt. Vi bestilte 3 deilige retter og nan brød. Alt var perfekt! Maten til Amraj er helt i toppen av hva vi har spist av Indisk i Norge, og dette på Jessheim!!! Løp og kjøp!

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, YvonneBerg70

Reisende som så på Amraj Authentic Indian Cuisine, så også på

Har du vært i Amraj Authentic Indian Cuisine? Del dine erfaringer!