Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En matopplevelse”

Amraj Authentic Indian Cuisine
Vurdert som nr. 6 av 27 Restauranter i Jessheim
Prisklasse: USD 18 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2021

Fantastisk god mat. Meget koselig inne og ute. Har besøkt stedet noen ganger. I dag kunne kanskje servitøren smilt litt mer. Innholdsrik meny. Tilfredstillende handikap toalett.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Erik L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 65 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Fint sted , fin uteplass , godt besøkt. Maten er veldig god. Det som trakk litt ned var den lange tiden vi måtte vente på maten, og at det var litt surr med betalingen. Fikk litt følelsen av at noe ikke stemte, men det vi endte med å betale stemte.
Har spist her flere ganger, det er på grunn av god mat, rikelig med mat, her blir man mett.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Marixx190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Altfor lang ventetid på servering som gjest. Vi ventet 50 minutter, som var av den korteste ventetiden. Hørte nabobordene hadde ventet både en, og en og en halv time. Det holder ikke mål!

Det kom folk og hentet take-away i et kjør, noe som kanskje er grunnen til den lange ventetiden for gjester i restauranten?

Vi bestilte begge retter med medium styrke, men dette var ikke sterkere enn fiskeboller i karri, selv om smaken var god.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, kariannevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mai 2021

Nydelig mat og kjempe bra service. Maten kom fort, og smakte veldig bra. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: mars 2021
Takk, Nia9427
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. mai 2021

Jeg og min kone ville feire bursdag med indisk mat, da vi har god erfaring fra dette stedet tidligere. Vi ville bestille foret og begynne med det som vi alltid har gjort, deretter bestille hovedrett.

Servitøren kunne såvidt språket, og prøvde å nekte oss å bestille foret til å starte med hvor hun prøvde å insistere på at vi måtte bestille alt på en gang. Kona ble irritert og måtte sette foten ned etter flere ganger hvor vi måtte gjenta at vi vil kun bestille føret først. Servitøren himlet med øynene som fikk meg nesten til å ville dra derfra. Det tok litt tid før servitøren ble litt mer ydmyk og skjønte at hun måtte ta seg sammen. Maten var et hak dårligere en før og servering var veldig treig. Det skal sies at det var få gjester i lokalet.

Dato for besøk: mai 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Jessheim2050
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Amraj Authentic Indian Cuisine, så også på

 

Har du vært i Amraj Authentic Indian Cuisine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.