“Hyggelig besøk.”

Amraj Authentic Indian Cuisine
Vurdert som nr. 5 av 29 Restauranter i Jessheim
Prisklasse: USD 16 - USD 21
Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

Var her i August 2022 og ble positivt overrasket.
Veldig hyggelig betjening som var oppmerksom og hjelpsomme.
Maten smakte veldig bra,og passe store porsjoner.
Alt i alt veldig fornøyd med besøket, og vil absolutt anbefale hvis man er i nærheten av Jessheim.

Dato for besøk: august 2022
Takk, TommyL755

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Første i trykket bra, men det falt fort.
Dårlig service, og lang ventetid,
Bestilte madras styrke, måtte be om sterkere saus flere ganger, førte til endre mindre blid servitør. Maten ble kald før alt var på bordet, kyllingrett, nan og ris.
Det var mye bedre her før, noe må ha skjedd på bakrommet.

1  Takk, ronnyh532
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Amraj Jessheim har en søsterrestaurant på Kongsvinger, 8g litt fordi de fortjener en skryt og litt for å oppmuntre dem til å legge den også ut på Tripadvisor. Maten kom rimelig raskt, var veldig god, og barna var grundig fornøyd. I følge var det 2 tenåringer og av oss tre var det en med cøliaki, en vegetarianer, og en med gourmetendenser. Alle var fornøyd med måltidet.

Takk, christianlomsdalen
Anmeldt 3. juli 2022

Vi spiste lam, to forskjellige typer. Mørt og smakfullt kjøtt, deilige sauser og passe krydret.(Medium). Vennlig betjening og helt greie priser. Vi skal tilbake!

Takk, Torunn G
Anmeldt 11. juni 2022

Dro sammen med mannen min for å feire oss. Ansatte virker stresset og løp rundt. Det tok 60 min før maten kom. Når maten kom så var den kald, nanbrødet var brent og altfor crispy samt at det var alt for mye salt i min lamb korma.

Bestemte meg for å si ifra om dette. Servitøren kom, jeg sa at det var for mye salt, han så bare på meg også tok han den vekk uten å si noe. Etter 10 min gikk jeg bort og sa jeg ikke ville ha ny for jeg ville bare derfra han sa at den er på vei og nektet meg å avbestille.

Jeg fikk en ny lamb karma etter 15 min, den var litt bedre enn den forrige. Når vi skulle betale så latet servitøren som ingenting hadde skjedd, han sa hverken unnskyld eller gav rabatt.

Meget skuffet og kommer aldri tilbake. Jeg er såpass misfornøyd at jeg tok meg bryet med å skrive en anmeldelse.

Dato for besøk: juni 2022
2  Takk, Nabila A

Reisende som så på Amraj Authentic Indian Cuisine, så også på

Har du vært i Amraj Authentic Indian Cuisine? Del dine erfaringer!