Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Mirabel Jessheim

Mirabel Jessheim
Vurdert som nr. 2 av 30 Restauranter i Jessheim
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Har vært en gang med familie og det anbefales!!!! Restauranten har god service og arbeiderne er ganske hyggelige...

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, V5023AMleor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (162)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 162 anmeldelser

Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Top service og nydelig mat..
Anbefaler 100%. Det er verdt å spise på Mirabel❤. Vi har kost oss masse både med mat og drinker og må også si at de ansatte var så hyggelige og var tilstede alltid.
Jeg gir terningkast seks...

Dato for besøk: november 2018
Takk, RamyF108
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Fredags kveld bestemte jeg å ta med kjæresten min på mirabel Jessheim for å feire bursdagen hans.
Da vi ankom fikk vi et koselig bord.
Servicen var veldig rask, god atmosfære i tillegg.
Maten var perfekt!
Da desserten kom på bordet følgte det med sang fra servitøren å bursdags sang. Nydelig opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Passport63991555818
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Jeg fikk besøk av familien min fra Hellas. Da ble jeg anbefalt å besøke Mirabel Jessheim.
Fra da vi kom in restauranten til da vi dro hadde vi en unique opplevelse. Maten, servicen og atmosfæren var på top! Hyggelig servitører med god erfaring!
Dere ser meg garanter igjen!
Takk for en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Kostas M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Pizzaen var ikke i nærheten av smak og utsende på pizzaen i forhold til pizzaen på mirabel på Sørenga og venting på øl var lang.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 2303kris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mirabel Jessheim, så også på

 

Har du vært i Mirabel Jessheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din