Maten var utrolig bra og servering upåklagelig. Jevn og god oppfølging av servitører 😀 Anbefales 👍👌
Var her på julebord, 14 personer, langbord. Veldig trangt, de som satt innerst hadde ingen mulighet for å komme fram under middagen , du måtte sitte til du skulle gå. Servitøren kom heller ikke fram, men måtte sende mat over hodene på de øvrige gjestene.
Maten var god, men, når man bestiller middag, uansett hva, ønsker man å få potetene samtidig, ikke 5 minutter etter at maten er servert.
Det samme med kaffen til desserten, samtidig, ikke 5-10 minutter etter at desserten er servert.
Maten er veldig god, problemet her er at det er trøkka inn alt for mange bord, de rekker ikke å servere så mange folk samtidig når det et så fullt og trangt. Har vært her tidligere også, og det er alt for trangt.
Hvis jeg kan velge spisested på Jessheim ville jeg ikke valgt dette, men det som ligger rett over ,, gata,, inne på senteret ( Castello) der er det mye romsligere.
Veldig god mat. Godt utvalg. Lokalet er litt trangt.
Servitørene var dyktige og kunnskapsrike.
Til sammen en pakke som var verdt prisen. Litt dyrt. Men overkommelig.
Det var helt fantastisk mat her! Jeg koste meg virkelig. Servitørene var flinke og det var en fin atmosfære.
Har vært en gang med familie og det anbefales!!!! Restauranten har god service og arbeiderne er ganske hyggelige...