Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost”
Anmeldelse av Egon Jessheim

Egon Jessheim
Vurdert som nr. 1 av 3 Smått og godt i Jessheim
Prisklasse: USD 1 - USD 6
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Hadde et stopp her for en senfrokost. Grei service nivå som er satt av kjeden, maten smaktr greit men de kunne gått litt lengre i presentasjonen. God og varm kaffe

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, anncharl0ttm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (153)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 153 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Vi var er stor gjeng, hvor egentlig ingen var spsielt fornøyd. Jeg bestilte black and white, fikk 2 stk kyllingfil’e med grillkrydder ! Dama bestilte laks, OGSÅ servert med grillkrydder !!! Serdeles dårlig mat, dårlig service ! Kan absolutt ikke annbefales .

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, fridtjofl569
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Uengasjert betjening. Rått kjøtt og ikke villig til å gjøre noe med dette. For høye priser i forhold til produktet.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Kristian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

God mat som alltid på Egon. Kommer gjerne igjen hit.
Koselig lokale og hyggelig betjening.
Anbefaler denne restautanten.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, FruSolskinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Du får akkurat det du forventer på Egon. Vi spiste pizzabuffe før vi skulle videre ut i verden fra Gardermoen.
Pizzaen var tørr og kjedelig, men det viste vi fra før. Det var 2 typer pizzaer som kom. Litt kjedelig utvalg.
Servicen vi opplevde var bra. Lokalet var som alle andre Egon restauranter.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 280asgeirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Jessheim, så også på

 

Har du vært i Egon Jessheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din