Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middelmådi”
Anmeldelse av Egon Jessheim

Egon Jessheim
Vurdert som nr. 1 av 3 Smått og godt i Jessheim
Prisklasse: USD 1 - USD 6
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Har spist her i forskjellige anledninger og har ennå tilgode å få den helt store kulinariske opplevelsen. Dyrt er det også og slett ikke verdt det du får på tallerkene. Generelt er jeg ikke noen fan av spisesteder hvor mat og drikke må bestilles ved kassa. Mye av sjarmen er å kunne sette seg ned å bli vartet opp. Kjedelig å måtte gå fra bordet for å bestille mer drikke midt under middagen.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, Vilikkee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 155 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Jeg har tidligere anmeldt Egon og vært positiv innstilt. Etter å ha gjennomført et besøk nå i juli kan jeg dessverre ikke si det samme.

Vi var noen slektninger som møttes på Egon for å spise middag. Vi ble tilvist et bord, og fikk beskjed om å hente opp menyen på hjemmesidene, for så å gå i kassa og bestille. Det ble bestilt spareribs, hamburgere, og kylling padthai. I tillegg betalte vi for kaffe og eplekake, og vi ble fortalt at desserten skulle komme til bordet etter at vi var ferdige med middagen.

Maten var helt ok, i god Egonstil, og det samme er jo interiøret. Men jeg liker å gå hit innimellom, blant annet fordi menyen har mye forskjellig å tilby.

Vi ble ferdige med middagen, og stadig vekk passerte det personal i nærheten av bordet vårt, men ingen kom for å rydde av. Etter en halvtimes tid gikk jeg bort til disken og sa jeg ville hente kaffen vår, og at vi i tillegg var klare for dessert. Ikke noe problem, det skulle vedkommende ordne...Et kvarter til går, ingenting skjer. Jeg får tak i en ny servitør i lokalet og ber på nytt om dessert til de av oss som skal ha, og at bordet blir ryddet. Kaffen har vi drukket opp for lengst. Heller ikke denne gangen skjer det noe. Men på tredje forsøk har vi mere hell. Endelig får vi vår dessert, lun eplekake, som er en av mine favoritter. Jeg vil tro det gikk nærmere en time fra vi var ferdige med middagen, til desserten stod på bordet.

Jeg er som sagt innom Egon innimellom, og så dårlig service som dette har jeg aldri opplevd. Får håpe vi kan skylde på ferieavvikling og personal som ikke er så rutinerte i jobben. Uansett tar det nok en god stund før jeg velger Egon som et alternativ.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

God mat men elendig at man må bestille maten selv og man betaler blod pris på dispenser brus! Med de prisene synes jeg man skal få en skikkelig restaurant følelse. Ikke en blanding av steakhouse og mc Donalds.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, espen_mistern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020

Må bestille ved disken som på en veikro, med priser som på en god restaurant. Mente at en biff som var gjennomstekt var innenfor når man bestiller medium, og velger og ikke gjøre noe med det når man klager. Aldri mer Egon!

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, 981haralds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2019 via mobile enheter

Pleier å spise her med jevne mellomrom. Ingenting spesielt negativt å bemerke. God mat til en hyggelig penge

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Grace_IsabellBR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Jessheim, så også på

 

Har du vært i Egon Jessheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din