Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste i jessheim”
Anmeldelse av Castello Restaurant& Bar

Castello Restaurant& Bar
Vurdert som nr. 3 av 29 Restauranter i Jessheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 30 - USD 350
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Dette her er favorittrestauranten hele familien kommerBiffen er er veldig saftig og når det har blitt min faste plass

Dato for besøk: november 2018
Takk, Tourist30867641934
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5357 av 258 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Hei:)
Kjempe koselig sted og meget bra service
Byens beste biffsnadder , nydelig kjøtt og tilbehør:)
Anbefaler stedet på det varmeste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, sindre l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Det stedet har byens beste pizza jeg og mine venner kommer veldig ofte hit det er noe beste pizzaen jeg har spist på veldig lenge vi er fornøyde alle mann med

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Kris199658
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Har vart her ofta.dette er fantastik plass.kommer tillbaka med glede. Det er Beate spise Plassen på jesshein

Dato for besøk: november 2018
Takk, Pejman C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, både lunsj og middag! Servicen er upåklagelig- og vi ble tatt veldig godt i mot på lagets julebord

Dato for besøk: november 2018
Takk, MalinJ165
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Castello Restaurant& Bar, så også på

 

Har du vært i Castello Restaurant& Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din