“Lunsj møte”

Vurdert som nr. 1 av 44 Restauranter i Jessheim
Prisklasse: kr 335 - kr 3 904
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Veldig god atmosfære, hyggelig betjening og deilig mat. Perfekt for mine lunsjmøter. Jeg kommer garantert tilbake.

Takk, 24raymond_

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig velkomst, men etter at drikke var bestilt ble vi glemt. Forretten kom etter 75 minutter og hovedretten etter 105 minutter. Men min forrett Kamskjellsuppe var meget god så da fikk jeg store forventninger til Hovedretten. Men Castellos glede var en stor skuffelse med lite smak utenom sausen. Bestilte mer drikke men måtte minne på bestillingen. Her er det forbedringspotensiale...

Takk, BSyver
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

En av de beste pizza som finnes i Jessheim!!! Den bar og restauranten ligger i Jessheim og det er ganske lett å finne!!! Det anbefales!!!

Takk, V5023AMleor
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Dette her er favorittrestauranten hele familien kommerBiffen er er veldig saftig og når det har blitt min faste plass

Takk, Tourist30867641934

Hei:)
Kjempe koselig sted og meget bra service👌🏻
Byens beste biffsnadder , nydelig kjøtt og tilbehør:)
Anbefaler stedet på det varmeste.

Takk, sindre l

Reisende som så på Castello Restaurant& Bar, så også på

Har du vært i Castello Restaurant& Bar? Del dine erfaringer!