Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God stemning og hyggelig betjening”
Anmeldelse av Castello Restaurant& Bar

Castello Restaurant& Bar
Vurdert som nr. 3 av 29 Restauranter i Jessheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 30 - USD 350
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. desember 2018

Vi droppet innom en fredag midt i julebordsesongen, men fikk likevel et bra bord. Hyggelig og kunnskapsrik betjening. Fisken var en smule overstekt, og biffen vesentlig rødere enn medium, men likevel god mat. Kjøkkenet bar muligens preg av mye folk denne kvelden.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 552oleb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 258 anmeldelser

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Var her en torsdagskveld i førjulstiden. Var et par store selskaper der, men de hadde god kontroll alle følte seg sett og ivaretatt, maten kom raskt og alt var deilig.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, anncharl0ttm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

God mat, veldig god betjening, hyggelig stemning.
Bestilte indrefilet av okse som var godt grillet, godt tilbehør og levert raskt selv om det var endel folk i restauranten. Eplekaken til dessert smakte virkelig hjemmelaget.
Absolutt anbefalt et besøk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 195leifh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Veldig god atmosfære, hyggelig betjening og deilig mat. Perfekt for mine lunsjmøter. Jeg kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Raymond Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig velkomst, men etter at drikke var bestilt ble vi glemt. Forretten kom etter 75 minutter og hovedretten etter 105 minutter. Men min forrett Kamskjellsuppe var meget god så da fikk jeg store forventninger til Hovedretten. Men Castellos glede var en stor skuffelse med lite smak utenom sausen. Bestilte mer drikke men måtte minne på bestillingen. Her er det forbedringspotensiale...

Dato for besøk: november 2018
Takk, BSyver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Castello Restaurant& Bar, så også på

 

Har du vært i Castello Restaurant& Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din