Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Glutenfrie alternativer”
Anmeldelse av Castello Restaurant& Bar

Castello Restaurant& Bar
Vurdert som nr. 2 av 31 Restauranter i Jessheim
Prisklasse: USD 30 - USD 350
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig lunch m mann og sønn. Jeg spiste en god og mettende salat, mens gutta spiste en veldig god hamburger med glutenfritt brød. Vi kommer gjerne igjen hvis vi er i området. Det fantes både glutenfri pasta og glutenfritt brød.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, weua
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (268)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5357 av 268 anmeldelser

Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Kvalitet står ikke i forhold til pris. Hovedservitør var uengasjert og som gjest fikk man opplevelsen av å være på samlebånd.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, mobila2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Me skulle egentlig på et annet restaurant men me havnet her, HELDIGVIS !!! Det var vanskelig å bestemme menyen og maten var bare nydelig . Oppmerksomme og smilene servitører gjorde kvelden til en fantastisk opplevelse. Tusen takk, me ses igjen !

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, torschl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Inviterte kjæresten ut på middag, i dag gikk vi for tapas. Fantastisk service og herlig smak på maten. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, may00i
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Her var det god service , hyggelig personale.
Bestilte burger, servitøren forklarte om kjøttet, burgeren sto til forventningen, men baconet var litt for godt stekt.
Tilbehøret var forøvrig veldig bra.
Fint og rolig sted selv med mange gjester. Ikke noe bakgrunnsstøy i form av musikk, noe som er fint når man spiser og ønsker å snakke sammen. Veldig bra sted.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Marixx190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Castello Restaurant& Bar, så også på

 

Har du vært i Castello Restaurant& Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.