Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Syns de var bedre tidliger”
Anmeldelse av Castello Restaurant& Bar

Castello Restaurant& Bar
Vurdert som nr. 3 av 28 Restauranter i Jessheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 30 - USD 350
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Jeg synes Castello har tapt seg fra sånn det var tidligere. Maten er blitt mer smakløs rett og slett.

Heldigvis er det andre spisesteder på Jessheim.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Vilikkee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (260)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 260 anmeldelser

Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Suverent sted god øl å god mat vil absolutt komme tilbake igjen når jeg får mulighet å gjerne flere øl da...

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, lifegodli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, god fersk mat som er vell anrettet så det hele gir en god helhets opplevelse og kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, espen_mistern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2020 via mobile enheter

Dro ut for å spise med jobben. To med behov for glutenfritt grunnet cøliaki.
Vi etterspør før vi bestiller og når vi får maten om maten er glutenfri. Min kollega får en naturlig glutenfri rett - entrecôte. Under hennes entrecôte ligger det en brødskive. Denne retten var merket glutenfri i meny. Er også litt usikker på om er vanlig med en brødskive under et stykke kjøtt..
Tidligere spiste jeg ute med min familie og 2 av tre med behov for glutenfri mat fikk servert en rett med gluten i sausen. Med et resultat jeg ikke ønsker noen. Jeg spiser ikke her igjen.

Dato for besøk: mars 2019
4  Takk, 782trinel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Bra sted for en god lunsj. God mat og bra service. Ligger inne på kjøpesenteret. Kan anbefale biffsnadder

Dato for besøk: februar 2020
Takk, tutta67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Castello Restaurant& Bar, så også på

 

Har du vært i Castello Restaurant& Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din