“Syns de var bedre tidliger”
Anmeldelse av Castello Restaurant& Bar

Castello Restaurant& Bar
Vurdert som nr. 2 av 31 Restauranter i Jessheim
Prisklasse: USD 30 - USD 350
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Jeg synes Castello har tapt seg fra sånn det var tidligere. Maten er blitt mer smakløs rett og slett.

Heldigvis er det andre spisesteder på Jessheim.

3  Takk, Vilikkee

Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Suverent sted god øl å god mat vil absolutt komme tilbake igjen når jeg får mulighet å gjerne flere øl da...

2  Takk, lifegodli
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, god fersk mat som er vell anrettet så det hele gir en god helhets opplevelse og kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, espen_mistern
Anmeldt 6. februar 2020 via mobile enheter

Dro ut for å spise med jobben. To med behov for glutenfritt grunnet cøliaki.
Vi etterspør før vi bestiller og når vi får maten om maten er glutenfri. Min kollega får en naturlig glutenfri rett - entrecôte. Under hennes entrecôte ligger det en brødskive. Denne retten var merket glutenfri i meny. Er også litt usikker på om er vanlig med en brødskive under et stykke kjøtt..
Tidligere spiste jeg ute med min familie og 2 av tre med behov for glutenfri mat fikk servert en rett med gluten i sausen. Med et resultat jeg ikke ønsker noen. Jeg spiser ikke her igjen.

Dato for besøk: mars 2019
5  Takk, 782trinel
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Bra sted for en god lunsj. God mat og bra service. Ligger inne på kjøpesenteret. Kan anbefale biffsnadder

Dato for besøk: februar 2020
Takk, tutta67

Reisende som så på Castello Restaurant& Bar, så også på

Har du vært i Castello Restaurant& Bar? Del dine erfaringer!