“Nydelig Entrecote”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 28. november 2024 via mobile enheter

Kamskjell var godt. Entrcote var kjempegod. Flink betjening som ser kunden. Entrcote hadde nydelig smak tvers igjennom.

Dato for besøk: november 2024
Takk, hanfri

Anmeldt 8. juni 2024

Jeg hadde gledet meg til en spesiell kveld ute med vennene mine og hadde hørt om denne restauranten fra flere bekjente. De hadde skrytt av atmosfæren og anbefalt det som et flott sted for en hyggelig middag.

Vi bestemte oss derfor for å gi det en sjanse og booket bord for å feire bursdagen til en av vennene våre. Vi håpet på en kveld fylt med god mat, hyggelig stemning og gode minner. Dessverre skulle det vise seg å være en stor skuffelse.

Jeg vil dessverre ikke anbefale denne restauranten til noen. Først og fremst var maten dårlig – den var smakløs og tydeligvis ikke laget med ferske ingredienser. Det var en stor skuffelse å betale så mye for mat som ikke var verdt det.

I tillegg var opplevelsen ødelagt av måten sjefene behandlet sine kollegaer på. Det var tydelig at det var dårlig stemning blant personalet, og sjefene oppførte seg uprofesjonelt og respektløst. Dette skapte en ubehagelig atmosfære som påvirket hele besøket negativt.

Jeg og vennene mine hadde håpet på en hyggelig kveld ute, men endte opp med en svært skuffende opplevelse. Jeg kommer ikke tilbake, og jeg vil ikke anbefale denne restauranten til andre.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Tourist37530069153
Anmeldt 9. april 2024

Endte opp på Castello av ren tilfeldighet, og er såå fornøyd med det. Utrolig hyggelig personale, veldig god mat og en lun atmosfære (vertfall for å være på et kjøpesenter). Går an å senke skuldrene og stenge ute den travle verden utenfor. 10/10, takk for meg!

Dato for besøk: april 2024
Takk, jacolan007
Anmeldt 17. februar 2024

Her var det ypperlig service og fantastisk god mat med store porsjoner. Bestilte and og pasta og alle var fornøyde. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Terje S
Anmeldt 6. februar 2024 via mobile enheter

Litt minus at de ligger inne ved storsenteret. Maten var god,store porsjoner. Vi bestilte juletallerken,burger med fries og en plankebiff,smakte utrolig godt. Toalett/bad bør VIRKELIG pusses opp!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Lilla_39

Reisende som så på Castello Restaurant& Bar, så også på

Har du vært i Castello Restaurant& Bar? Del dine erfaringer!