“Dårlig sted, elendig service”
Anmeldelse av Hot Pizza

Hot Pizza
Vurdert som nr. 18 av 43 Restauranter i Jessheim
Kjøkken: Hurtigmat
Anmeldt 11. august 2022

Fikk beskjed om at det var dyrere for meg å bestille siden de mente jeg klaget på dem da jeg bare spurte hvorfor priser på nettsiden dems og det de sa over telefonen ikke var den samme. Hvis man betaler for levering så gidder dem heller ikke å komme opp til døra i blokka mi, istedenfor står han ute rett utenfor døren og venter på at jeg kommer ned selv om jeg spurte om han gidder å komme opp for så å få et nei.

Takk, Slixit

Anmeldt 15. juni 2021

5/5 service, kvalitet og tid
Kommer alltid lenge før tiden, kunne ikke blitt bedre spør du meg _; ).

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, F108DTmarkusk
Anmeldt 7. mai 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza, til en grei pris. Rask servering. Kan anbefale denne pizza resturanten👍 kaldt lokal trekker litt ned.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Dan Even H
Anmeldt 7. august 2019

God mat og rask betjening. Her får du det du kan forvente deg. Hyggelig betjening og typis take away mat

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Obelix12a
Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Helt grei burger. Men ikke noe særlig på utkjøring da maten pleier å komme bløt og lunken da den har blitt fraktet i tett plast pose!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, espen_mistern

Reisende som så på Hot Pizza, så også på

Har du vært i Hot Pizza? Del dine erfaringer!