Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Favoritt Sushi ”
Anmeldelse av Fuji sushi

Fuji sushi
Vurdert som nr. 1 av 30 Restauranter i Jessheim
Kjøkken: Japansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Skjult perle på Jessheim Alltid innom hvis jeg er på jobb i området. Anbefaler denne på det sterkeste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 957dagt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 86 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Byens beste sushi. Effektiv service. God take away sushi. Lite lokale som ikke er så godt egnet for å sitte og spise i, da de som henter take away står i kø i samme rommet. Best egnet for take away eller for å ta en rask matbit.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, An K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Alltid topp kvalitet og effektiv service.
Variert meny med mye godt.
Ferske råvarer og gir som regel litt ekstra.
Anbefalt!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, anderssebastianholt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Vi har aldri sittet og spist der, men bestiller maten og kan komme å hente den etter 20 minutter. Vi har alltid opplevd god kvalitet og service på Fuji Sushi. Med god planlegging vil ikke ventetiden på 20 minutter være noe problem

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, irisholmenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018

Her er det alltid trafikk. Det anbefales å ringe inn din bestilling på forhånd.
Vi har mange ganger bestilt mat fra Fuji, og har vi noen gang blitt skuffet? Nei.
Her er det gode råvarer og mange alternativer å velge blant. Ferskt og godt.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Anders H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fuji sushi, så også på

 

Har du vært i Fuji sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din